IZBO ŽENU 26 PUTA, PA POKUŠAO DA SE UBIJE Završnica suđenja Zoranu P.  za svirepo ubistvo supruge u Barajevu
Foto: Alo!

Sud je za 3. jul zakazao izlaganje završnih reči tužilaštva i odbrane, nakon čega će uslediti izricanje prvostepene presude. Tokom današnjeg suđenja veštak Zoran Mihailović je precizirao da je oštećena zadobila 26 rana, od kojih su pet bile teške telesne povrede opasne po život, a koje su pretežno doprinele da žena na smrt iskrvari. Mihajlović je kazao da je oštećenoj dušnik bio prerezan, povređena pluća i imala je probodinu u šaci, a za koju se smatra da je odbrambena povreda.

Od 26 rana koje je zadobila, 21 su ubodne rane, kako je rekao Mihailović, dok je pet pobodno. Oštećena je izgubila svest nekoliko minuta nakon nanošenja tih rana, dok je u međuvremenu trpela najveći mogući intenzitet bola, kao i strah od smrti, zaključio je Mihailović. Zoranu P. se optužnicom na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Brutalno nasilje na Čukarici - Alo.rs

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Sumnja se da je Zoran P, u alkoholisanom stanju, 5. juna prošle godine oko 12 časova došao do kuće u kojoj je živela S.S. i u dvorištu joj nožem, koji je poneo sa sobom, zadao 26 uboda u predelu vrata, trupa i gorniih udova.

Potom je Zoran P. sebi isekao vene i naneo povrede nožem u predelu vrata i grudnog koša, ali je kolima hitne pomoći ubrzo prevezen u Urgentni centar.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading