Milan Jorović
Foto: Alo/Društvene mreže

Glavni likvidator u Beogradu! Pripadnik navijačke grupe „ Zabranjeni“ Milan J. (30) iz Zemuna izrešetan je sa više od 12 metaka ispred svoje kuće, a policija traga za napadačem koji je bio maskiran u dostavljača hrane! Sumnja se da iza ubistva Milana, ali i navijača Rada Luke Perenčevića (28) stoji isti napadač!

Luka Perenčević brutalno je ubijen 9. maja 2022. na Banjici, a gotovo godinu dana kasnije likvidiran je po potpuno istom scenariju i Milan J. Napadač pre nego što je izrešetao Milana, glumeći dostavljača hrane, s njim je razmenio nekoliko rečenica, a zatim je otvorio vatru na njega.

- Sumnja se da mu je u tom trenutku preneo određenu poruku i tako mu stavio do znanja ko je naručio njegovo ubistvo - navodi izvor.

foto

Foto: Printscreen

 

Perenčević bio Belivukov vojnik!

Luka Perenčević, navijač „Rada“ sa Banjice, brutalno je likvidiran 9. maja prošle godine. Njega je u improvizovanoj teretani sa nekoliko metaka likvidirao maskirani napadač koji je u ovu prostoriju ušao sa kacigom i obučen u odelo s obeležjima poznate firme za dostavu hrane.

Kao i u slučaju u Zemunu, i ubica sa Banjice je posle ispaljenih metaka seo na motor i pobegao.

- Kao motiv Perenčevićevog ubistva spominjala se prevlast nad tržištem narkotika i navodni kokainski dug. Lukino ime inače se moglo čuti i na suđenjima u slučaju protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Dok ga jedni pominju kao prijatelja i osobu blisku njima, okrivljeni svedok Srđan Lalić govorio je da su vođe klana imale pakleni plan da smaknu Perenčevića i preuzmu „Radovu“ tribinu - podseća naš izvor. Inače, ubica Luke Perenčevića do danas nije ni otkriven ni uhapšen.

Kako saznajemo, istraga o ubistvu Milana ide u više pravaca, od toga da je likvidiran zbog međusobnih sukoba unutar navijačke grupe, pa do razmirica i nesuglasica u vezi s kriminalnim poslovima koji uključuju i trgovinu drogom.

Prema rečima našeg izvora, analize snimaka na kojima se vidi konstitucija ubice, kao i sam način likvidacije ukazuju na to da je u pitanju osoba koja je ubila i Perenčevića prošle godine. Perenčević je trenirao u teretani kada mu je prišao muškarac na skuteru obučen u dostavljača hrane i izrešetao ga usred bela dana. Perenčević je navodno važio za jednog od vođa navijačke grupe „Rad“.

- Na osnovu do sada prikupljenih podataka, sumnjamo da se radi o istom muškarcu koji je angažovan da izvrši ubistva. Pored toga, utvrđujemo sa kime je sve Milan došao u sukob i zašto - rekao je izvor, i dodao:

- Prema prvim tragovima sumnjamo da je Milan ubijen jer se posvađao sa jednim od vođa sopstvene navijačke frakcije. Inače, vođa (ime poznato redakciji) se nedavno dva puta našao na meti napadača. Prvi put je ranjen, a drugi put mu je bačena bomba - počinje da objašnjava naš izvor i napominje da je reč samo o  jednom od pravaca istrage.

Ubijen uoči svoje ženidbe!

Komšije navode da je Milan J. likvidiran neposredno pred svoju svadbu. Kako su rekli, Milan se nikome nije zamerao niti je bio bahat.

- Bio je navijač, ali ne znamo čiji. U kraju, ovde među nama, nikada nije bio bahat niti nam se zamerao, a kome se zamerio ne znamo. Znamo da je spremao slavlje i renovirao je stan. Milan je planirao da se ženi. Spremali su svadbu i bili su ushićeni zbog toga. Cela porodica je slomljena - navode sagovornici, i dodaju da je po Milanovom ubistvu ubrzo doputovao njegov otac, koji je bio u Crnoj Gori.

On navodi da je istragom obuhvaćeno i navodno Milanovo krimalno poslovanje.

- Proveravaju se informacije da li je Milan pokušao samostalno da radi i da je tako  zasmeteo velikim igračima, odnosno onom koji kontoliše tu teritoriju, a kome se trenutno sudi za organizovanu trgovinu drogom! On je takođe navijač, ali drugog kluba - tvrdi izvor.

Komšije ubijenog Milana iz zemunskog naselja Altina navele su da su danima primećivale pomenutog „dostavljača“ na skuteru, ali na to nisu naročito obraćali pažnju.

- Dostavljač na motoru je danima zapravo pratio Milana i čekao  ga neko vreme. To se navodno vidi na snimcima koje je policija uzela sa nadzornih kamera - kaže komšija i dodaje:

- U jednom trenutku Milan je izašao iz kuće, krenuo da sedne u kola i tada mu je prišao ubica. Vidi se da su malo popričali i ovaj je izvadio pištolj i počeo da puca. Milan je počeo da krvari, a ubica je dodao gas i pobegao - tvrdi naš sagovornik.

Oni su dodali da je ubica prilikom bekstva pogrešno skrenuo i bukvalno uleteo u jednu perionicu čije su ga kamere detaljno snimile.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading