Noa Milivojev
Foto: Alo/Printscreen

Nou je, kako se sumnja, iskasapio dečko Ognjen D, a telo je juče pronađeno u stanu koji su iznajmljivali i u kome su se viđali.

Ognjen je uhapšen nakon što je u njegovom stanu u ulici Cara Lazara u centru Beograda pronađen raskomadan leš tiktokerke. Za Noom se tragalo od 27. juna, a njena porodica je sumnjala da joj se nešto dogodilo jer je to bio prvi put da isključi telefon i ne javlja se.

Njena majka se oprostila od ubijene ćerke fotografijom iz detinjstva i bolnom porukom: "Dete naše, uvek ćeš biti sa nama".

Noina majka je ranije danas za medije rekla da su je "mnogi mrzeli zbog toga šta je", a da ona "nikad nikog nije vređala".

Noa Milivojev

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

- A nju su vređali, maltretirali, ismevali. Noa je bila vaspitano dete, a na Tik Toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik Tok, biće bolje, apelujem svim roditeljima da se ta mreža ugasi - kaže majka ubijene Noe Milivojev.

Osumnjičenog za ubistvo svoje ćerke znala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala probleme s njim.

- On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - kaže Noina majka. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading