Otac četvoro dece izgoreo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Horor! Ugljenisano telo Dejana P. (33) iz okoline Majdanpeka pronađeno je juče u potpuno izgorelom automobilu pored puta! Dejan je otac četvoro dece, a nastradao je dan nakon što je sa svojom suprugom proslavio deceniju braka! 

Kako saznajemo, stravičan prizor zatečen je juče ujutru oko 5.30 sati u ataru sela Kolokočevac, gde je i živeo. Nesreća se dogodila kada se Dejan vraćao kući s posla.

Kako se sumnja, do tragedije je došlo zbog kvara na automobilu usled čega je Dejan izgubio kontrolu nad vozilom, pa sleteo sa puta.

- Automobil je najverovatnije sleteo s puta i zapalio se. Vozilo je bilo potpuno uništeno, ostala je samo garež. Ono što je najtragičnije je to što se ne isključuje mogućnost da je nesrećni Dejan bio živ kada se vozilo zapalilo - navodi izvor, i dodaje:

- Prizor je bio zastrašujući kada je zatečeno ugljenisano telo nesrećnog Dejana P. - tvrdi naš sagovornik.

Telo pronašla njegova supruga

Supruga nesrećnog Dejana oglasila se za medije:

- Otišao je u drugu smenu u 12.30. Uvek kad krene poljubi decu, ali to juče nije uradio, samo im je rekao ćao i pošao. Nisam ni mogla da naslutim šta će se desiti. Pošto nije došao oko ponoći, kad se završila smena, bilo mi je čudno. Legla sam, ali kada sam ustala u četiri, nije ga bilo. Obukla sam se i krenula da ga tražim. Kada sam izašla iz kuće, na 50 metara videla sam auto i naišla sam na... Kola su se prevrnula tri puta, ostala na točkovima i zapalila se. Ništa nije ostalo od tela, samo pepeo -  rekla je kroz suze Dejanova supruga za medije.

Prema njegovim rečima, Dejan je bio pravi domaćin i stub svoje porodice, a svojevremeno je bio pripadnik Vojne policije, odnosno u „Kobrama“, ali selo i kuću nije želeo ni sa čim da zameni.

- Voleo je prirodno okruženje, a takođe je bio pasionirani lovac. Iznad svega voleo je decu - njih četvoro i svoju suprugu Slađanu. Prosto ih je obožavao, a to ni na jedan trenutak nije skrivao. Svaki trenutak je koristio da to pokaže i da ih obasipa ljubavlju. Takav je bio Dejan, a sada ga više nema - ispričao je Dejanov poznanik, i dodao da su 4. avgusta on i supruga proslavili deset godina braka:

- Dejan je u petak otišao na posao u rudnik bakra i zlata, a u subotu su nas probudili. Rekli su da su u selu Zminje pronašli njegov automobil koji je izgoreo. Ubrzo se pronela vest i da je Dejan nastradao. Bio je odličan vozač i mi sumnjamo da je samo tek tako sleteo s puta. Možda mu je pukla prednja guma ili spona jer Dejan nikad nije jurcao po putu niti je bio nepažljiv vozač. Znamo samo da su njegovo telo našli za volanom ugljenisanog automobila - rekao je Dejanov prijatelj.

Dejan je, pored supruge i dece, iza sebe ostavio majku i brata, koji su zanemeli od tuge i šoka.

- Znam da su se Dejan i Slađana polako kućili, imao je ovce i krave... Živeo je skromno, ali uvek je bio spreman da pozove na druženje, roštilj.  Voleo je da sprema kotlić i to podeli sa prijateljima, komšijama... -   rekao je njegov prijatelj.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading