Nermin Sulejmanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Horor uživo! Bodibilder Nermin Sulejmanović iz BiH počinio je stravičan masakru u svom rodnom Gradačacu, a sve je prenosio uživo na društvenim mrežama! Krvavog lica sa pištoljem u ruci objavio je da je ubio svoju ženu, ali još jednog muškarca i mladića. Najavljivao je još ubistava, međutim, posle više sati potrage izvršio je samoubistvo!

Nermin Sulejmanović

Printscreen

 

Kako navode bosanski mediji, bodibilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović koji je odranije poznat policiji, usmrtio je hicem iz pištolja svoju nevenčanu suprugu, dve muške osobe i njih troje ranio. Gledaoce na društvenim mrežama monstrum je obavestio da je njegovo dete dobro, ali da je ubio neko drugo dete. Sve je uživo prenosio, a korisnici društvenih mreža mogli su da ga vide krvavog lica, krvavog pištolja, krvavu sobu i dete koje leži.

Nermin Sulejmanović

Printscreen

 

Osvajao zlato na svetskim takmičenjima

Nermin Sulejmanović je bio uspešan u bodibildingu i fitnesu, a učestvovao je na brojnim regionalnim i svetskim takmičenjima. Tegove je dizao od 15 godine, a osvojio čak dva zlata. Sredinom prošle godine osvojio je prvo mesto u poluteškoj kategoriji na "IFBB Balkanski Kup" koji se održavao u Knjaževcu, u Srbiji.

- Šampioni nisu napravljeni u teretani. Šampioni su napravljeni od nečega što je duboko u njima: želje, sna i vizije - govorio je Sulejmanović.

 

Na početku njegovog uživo uključenja najpre se vidi njegova supruga koja se nalazi na stolici, kravava i s brojnim povredama na glavi. Tvrdio je da joj je pucao u glavu. 

Nermin Sulejmanović

Printscreen

 

- Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, kako su mi samo naleteli. Ja ljudima govorim, niko ne shvata ne ozbiljno. Nisam balavac, da me neko proverava, ko god me je prijavio policiji, nije dobro prošao... Možda nekog nisam stigao, sad je kraj. Ovo je tuđa krv. Ubio sam Đengiza, ubio sam mu sina, ubio sam svoju ženu. Pobeže jedan u BMW-u, nisam mogao da ga stignem. A dobro - navodi Nermin, a u jendom trenutku kaže da čak ni sam nije siguran koliko njih je pobio i da se nada da je među mrtvima i neki policajac:

Ubio se naočigled policajaca

Pomahnitali Sulejmanović se posle krvavog pira odvezao ne npoznatu lokaciju gde se skrivao. Međutim, policajci su ipak uspeli da ga lociraju i da ga okruže sa svih strana. Kada su mu već prišli, on je stavio cev pištolja na glavu, pa izvršio samoubistvo.

 

- Jedan savet, oženiš k*rvu, daš joj sve i j*be te. Igra se s tobom. Eto da vidite kako izgleda ubistvo. E ljudi, videćete što nikad niste videli - ubistvo uživo. To je masakr. Jel gledate? - pričao je on dok se u pozadini čulo dete koje plače, a zatim je hladnokrvno kazao da „toliko za sada“. Seo je u svoj automobil i nestao u nepoznatom pravcu.

Nermin Sulejmanović

Printscreen

 

„Bogata“ biografija: Hapšen zbog nasilja i narkotika

 

Tokom 2016. za Nerminom je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014.  uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma marihuane iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj. Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom drogom. Privođen je i zbog tuča.

 

Nekoliko sati trajala je potraga za monstrumom, a zatim je utvrđeno da je izvršio samoubistvo.

Kako navode bosanski mediji, ubio je nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, Ondera Džengiza i njegovog sina Denisa, turske državljane. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, a neki navode i da je ranjena supruga Ondera Džengiza.

Nermin Sulejmanović je odranije poznat policiji, a sumnja se da je član narko grupe  Emira Kodžaga. Njegov nadimak je Ray Ban.

Sumnja se da je ispalio hitac u čelo supruzi, a da je zatim ubijao po komšiluku. U jednom trenutku snimajući krv, pokazao je i svoje dete koje leži na pločicama i koje je srećom živo. Sumnja se da ga je supruga prijavila policiji, što je i pominjao u toku lajv uključenja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading