Nasilnik iz Obrenovca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

- Negirao je delo za koje se sumnjiči, ali je priznao da su njih dvoje već duže vreme u vezi - rečeno je Telegrafu u Tužilaštvu.

Nemanja G. je poznat "organima reda" od ranije o čemu i svedoči njegova fotografija sa kojom se javno hvalio.

Privođen je i služio je kaznu u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica za različita krivična dela.

Nemanja G. je u svom stanu protiv njene volje držao u periodu od 26. do 30. avgusta. Njemu se na teret stavlja Protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda.

Nesrećna žena je uspela da pobegne 30. avgusta, a sledećeg dana je primljena u bolnicu gde je zbog strašnih unutrašnjih povreda odmah operisana i lekari su morali da joj izvade slezinu.

Nemanja G. je uhapšen 1. septembra i njemu se na teret stavljaju dva krivična dela protivpravno lišenje slobode i nanošenje tečkih telesnih povreda.

Majka ga branila?

Majka Nemanje G. (41) iz Bariča, osumnjičenog za otmicu i četvorodnevno brutalno iživljavanje nad A. M. (36), demantovala je za Informer da je devojka iz Zemuna izašla iz njihovog zajedničkog domaćinstva povređena.

- Koliko je meni poznato, moj sin i A. M. su u vezi već nekih mesec dana. Došla je kod nas u posetu i sve je bilo u redu. Ništa neobično nisam čula, nikakve krike ili jauke. Čak je jedno veče kuvala za nas. Bila je nekoliko dana kod nas u gostima i jedno jutro, kad se probudila, pozdravila se sa mnom i izašla sa osmehom. Nije imala modrice ili bilo kakve druge povrede na sebi, to tvrdim odgovorno - izjavila je Ljiljana G.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading