salko
Foto: Alo/Alo

Pripadnici Granične policije Srbije pronašli su pištolj i legitimaciju Obavještajno-bezbjednosne agencije (OSA) kod federalnog predstavnika Salke Zildžića, prenosi Klik.ba.

Legitimacija OSA baca sasvim novo svetlo na ovaj slučaj i za sada se ne zna odakle mu takav dokument, ko mu ga je izdao i zašto, s obzirom da je političar.

Kako su mediji objavili sinoć, Zildžić je uhapšen pri ulasku u Srbiju na graničnom prelazu Bajina Bašta. Trenutno se nalazi u pritvorskoj jedinici u Užicu.

Kako je za Klik.ba potvrdio izvor u SDA, njega je policija privela prilikom pretresa automobila kojim se kretao, u kojem se nalazilo vatreno oružje, odnosno pištolj.

Zildžić je imao dozvolu za pomenuti pištolj, međutim, prema propisima, nije mogao da ga unese u susednu Srbiju. On je nezvanično rekao da je zaboravio da mu je oružje u automobilu.

Ambasador BiH u Beogradu Aleksandar Vranješ rekao je jutros bosanskohercegovačkim medijima da Ambasada nema zvaničnu informaciju da je federalni predstavnik Salko Zildžić (SDA) priveden u Srbiji i da nije ni zatražio konzularnu pomoć od Ambasade.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading