knez mihailova
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Horor u Knez Mihailovoj! Muškarac I. G. (33) uhapšen je u centru Beograda nakon što je u bašti jedne picerije ubo nožem menadžera tog objekta P. D. (50). Reč je o bivšem radniku tog restorana, a navodno je nasrnuo na P. D. zbog neisplaćenih zarada.
Kako saznajemo, stravičan incident se dogodio juče oko 13 sati naočigled prolaznika u bašti restorana u knez Mihailovoj ulici u samom centru Beograda.

ubadeanje

Alo!/Masanori Jošida

 

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do svađe bivšeg radnika tog restorana i menadžera. Napadu je prethodila svađa, jer je I. G. navodno došao da reši nesporazum oko dugovanja.

Kako saznajemo, osumnjičeni je došao do picerije i tražio je da se vidi sa menadžerem. Prolaznici su rekli za Alo! da se moglo čuti da su se raspravljali oko neke tužbe.

Žrtva operisana i u stabilnom je stanju

Tokom jučerašnjeg dana po prijemu u bolnicu povređeni P.D. je operisan i za sada je njegovo stanje stabilno. Za sada nije poznato koje je sve povrede zadobio. Policija je juče obavila razgovor sa zaposlenima u piceriju koji su do detalja opisali napad.  Zaposleni nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima, uz komentar da nemaju dozvolu za davanja bilo kakvih informacija.

 

- Naizgled sve je delovalo kao neki normalni razgovor, a onda iznenada je taj mladić skočio i izvukao bajonet i sa njim povredio drugog muškaraca. Tad su istrčali konobari zgrabili su stolice kojim su se štitili od eventualnog povređivanja i pokušavali su da zadrže osumjičenog. Drugi članovi osoblja pritekli su u pomoć svom šefu, te su ga bukvalno odneli niz ulicu kralja Petra gde su zaustavili taksi pa je prevežen u bolnicu - rekli su očevici.

ubadeanje

Alo!/Masanori Jošida

 

Muškarac je uhapšen pravovremenom reakcijom policajca koji se našao u blizini dok je osoblje restorana pokušavalo da ga zadrži da ne pobegne.

 - Dotrčao je policajac kada je video muškarca sa nožem u rukama i naredio mu je da se zaustavi i da baci nož. Međutim, napadač je nož spustio tek kada policajac  izvadio pištolj. Tada ga je poslušao legao je na asfalt pa su mu stavljene lisice - rekli su prolaznici i očevici nemile scene u centru prestonice.

Prema rečima našeg izvora, napadač je bio u nervnom rastrojstvu, a zahvaljujući brzoj reakciji policajca sprečen je možda veći incident jer je I. G. sve vreme pretio.   

- Osumnjičeni je, prema izjavama svedoka, sve vreme vikao: „Sve ću da vas pobijem“ i mlatarao je vojnim nožem.  Nakon što su mu stavljene lisice on je  nepovezano pričao i spominjao je nepravdu i da je prevaran. Prema prvim podacima, sukob je izbio jer je osumnjičeni dobio otkaz, a navodno mu je poslodavac ostao dužan - rekao je izvor.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading