OTKRIVAMO RAZLOG ZBOG KOJEG SE MONSTRUM PREDAO POLICIJI Izmasakrirao šilom čoveka u Smederevu!
Foto: Alo!/M. Jošida

Nije se dugo krio! Muškarac N. K. (44) iz Smedereva koji se tereti da je šilom nasmrt izbo Živka I. (68), i to čak 80 puta, uhapšen je u Nemačkoj! Osumnjičeni je pobegao u Nemačku, ali kada je čuo da su uhapšeni njegov otac i brat, navodno je odlučio da se sam preda policiji!

Telo Živka I. pronašao je njegov rođak u četvrtak po podne, kada je došao u lokal na pijaci u Smederevu, u kojem je žrtva živela. Živko je vlasnik pomenutog lokala, a sumnja se da je motiv zločina bilo koristoljublje. Telo se nalazilo tri dana u objektu dok nije otkriveno. Osumnjičeni je odmah pobegao u inostranstvo i policija je tragala za njim.

OTKRIVAMO RAZLOG ZBOG KOJEG SE MONSTRUM PREDAO POLICIJI Izmasakrirao šilom čoveka u Smederevu!

EPA

 

Kako smo pisali, juče su privedeni D. A. (43) i Đ. A. (76) iz Smedereva, otac i brat osumnjičenog, zbog sumnje da su mu pomogli da prikrije tragove i sredstvo izvršenja, odnosno šilo.

Stevan A.

Društvene mreže

 

Pao i Marko koji je s majkom i sestrom raskomadao oca!

Mladić Marko A., koji se tereti da je sa sestrom Andrijanom (31) i majkom Ljiljanom Lj. (56) u mestu Vlaški Dol kod Požarevca ubio oca Stevana A. (54) i raskomadao ga, uhapšen je na graničnom prelazu Horgoš.

Kako saznajemo, on je sa austrijskim pasošem pokušao iz Mađarske da uđe u Srbiju, međutim, odmah je identifikovan i uhapšen. Za njim je bila raspisana Interpolova poternica, a posle hapšenja saslušan je pred tužilaštvom u Požarevcu, gde se branio ćutanjem.

Podsetimo, Stevanova bivša supruga Ljiljana J. (56) sumnjiči se da je Stevana upucala na spavanju, a da je zatim navodno uz pomoć sina i ćerke cirkularom raskomadala telo koje su bacili u šumu kod Kučeva čak 60 kilometara dalje od kuće. 

Kako bi prikrili dokaze, krevet u kome je Stevan ležao tokom ubistva, a potom i prilikom sečenja tela osumnjičeni su spalili s ciljem da uklone tragove nezapamćenog zločina.

Po našim saznanjima, sve se odigralo po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe. Govorio je kako je u kući i u dvorištu veliki nered, pa je naredio bivšoj supruzi i deci da se isele.

 

- Za osumnjičenim N. K. bila je raspisana Interpolova poternica i tragalo se za njim širom Evrope. Najpre se sumnjalo da se nalazi u Mađarskoj, međutim, utvrđeno je da je preko te zemlje pobegao u Nemačku. Tamo se navodno on sam predao nemačkoj policiji i uskoro bi trebalo da bude izručen Srbiji. Sumnja se da je to učinio kada je saznao da su mu uhapšeni brat i otac - navodi izvor.

Inače, Živko I. je nedavno prodao kuću, kupio lokal koji je renovirao i prešao u njega da živi. Sumnja se da je napadnut upravo zbog sumnje da ima još novca od prodaje kuće.

Meštane je šokirao način na koji je Smederevac ubijen. Osumnjičeni ga je najpre izbo šilom, a zatim i preklao, a na telu nesrećnog čoveka pronađeno je čak 80 uboda. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading