Nikola K.
Foto: Alo/Društvene mreže

Nikola K. je, prema prvim informacijama iz istrage, 68-godišnjem muškarcu zadao više od 75 uboda nožem po grudima i vratu, od kojih je on preminuo.

Kako se nezvanično saznaje, Nikola K. se sam predao policiji.

„Za osumnjičenim za ubistvo bila je raspisana Interpolova poternica. On se prema prvim informacijama sam predao nemačkoj policiji. Istog trenutka je uhapšen i očekuje se da u narednim danima bude izručen Srbiji“, navodi izvor .

Kako pišu mediji, prema rečima meštana, Živko I. prodao je kuću kako bi kupio lokal u kome je pronađeno njegovo telo.

„Taj lokal nalazi se u tržnom centru koji ne radi. U blizini se nalaze dve kafane i dva lokala koji nikada nisu radili. Jedan od tih objekata kupio je i Živko, ali ne kako bi se bavio trgovinom već kako bi živeo tu“, rekli su meštani.

Podsetimo, telo muškarca Živko I. (68) iz Smedereva nađeno je pre četiri dana u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu. Otac i brat Nikole K., osumnjičenog za ubistvo, privedeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu.

Pošto je policija došla do saznanja da je Nikole К., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju i pobegao, za njim je bila raspisana potraga.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading