Nermin Sulejmanović
Foto: Alo/Društvene mreže

Dva meseca prošlo je od stravičnog masakra u Gradačcu u BiH koji je počinio Nermin Sulejmanović! On je najpre brutalno pretukao svoju  bivšu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a zatim joj pucao u glavu. Da stvar bude tragičnija ceo krvavi pir je prenosio u lajvu na Instagramu.

Pored svoje supruge, ubio je i dvojicu meštana, a troje njih je ranio. Među ranjenima je bio čak i lokalni policajac.

Dva meseca posle masakra telo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači i niko ne želi da ga preuzme niti sahrani.

Pored Nizame, usmrtio je oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, inače turske državljane.

Nermin Sulejmanović

Društvene mreže

 

Podsetimo, nesrećna Nizama dugo je trpela Nerminovo zlostavljanje. Prema rečima poznanika, on je nesrećnu ženu vređao, tukao do neprepoznatljivosti, pretio joj... a prijateljica ubijene žene ispričala je za medije da je Nizama predosetila tragediju. Navodno je Nizama svojoj sestri rekla: Ubiće me, znam to!“. Inače, kako tvrde njega su se plašili mnogi meštani, a čak i sada kada je mrtav ljudi, kako kažu, kao da se plaše da će iskočiti odnegde živ.

Kako se ranije pisalo, sumnjalo se da je u sve bila umešana i lokalna policajka Dženana S., koja je navodno dokajavila Nerminu gde se nalazi njegova bivša supruga, koja ga je prijavila za nasilje.

Nermin Sulejmanović

Društvene mreže

 

Mediji navode da je Dženana S. bila u ljubavnoj vezi sa monstrumom, a inače, masakr se dogodio dok je ona bila na odmoru u Italiji. Međutim, Dženana. Inače, ona negira da je bila u ljubavnoj vezi sa tim čovekom.

- Ono što vam mogu reći je da moja branjenica nije imala nikakav kontakt s osobom koja je izvršila ova teška krivična dela niti je imala bilo kakva saznanja o tome gde se nalazila osoba stradala u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u saradnji s tužilaštvom sprovode istragu protiv Dž. S., ali znamo da nema nikakvih indicija da je ona imala bilo kakvu vezu s ubicom. Policijska je službenica u Gradačcu, mesto je malo i svako svakog zna pa se tako zna i da je ona uzorna službenica protiv koje nikad dosad nije poveden disciplinski postupak. Tvrdimo da ona nije nikome dala nikakve informacije o žrtvi, niti je, uostalom, ona bila raspoređena na radno mesto gde bi raspolagala takvim podacima - kazao je on za lokalne medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading