Otac četvoro dece izgoreo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

- Završena je obdukcija, kompletan nalaz će biti naknadno dostavljen, ali ono što je jasno vidljivo je fraktura lobanje - navodi izvor za medije.

Dejan P.

Foto: Društvene mreže

 

 

Telo Dejana je gotovo u potpunosti izgorelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, danas je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

-  Kako se sumnja nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - navodi  izvor.

Dejan je stradao 5. avgusta kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta  u blizini njegove kuće. Tada se mislilo da je u pitanju saobraćajna nesreća. Ipak, nakon gotovo tri meseca otkrivena je istina.

Kako se sumnja, njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca Srećka M.(25) i maloletnika (17) da to jutro ubiju Dejana i da pokušaju da prikriju zločin, tako da sve izgleda kao saobraćajna nezgoda.

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading