hapšenje
Foto: Alo/mup

- Kako se sumnja novac prošle nedelje oteli biznismenu u zgradi u kojoj živi - navodi izvor .

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako su ranije preneli mediji, biznimen je  u utorak prijavio krađu a potom je i promenio iskaz i rekao da je novac pozajmio.

- Prijavio je da su ga, dok je ulazio u zgradu napala  dvojica mladića. Da mu je jedan prsnuo neki sprej u oči, a da ga je drugi udarao pesnicama. I da su mu na kraju uzeli novac - rekao je ranije izvor. 

D.J. nije mogao detaljnije da opiše razbojnike, jer kako je rekao bili su maskirani, a potom je navodno promenio iskaz i negirao da je pokraden i napadnut.

Međutim inspektori su uvedeli da je biznismen uplašen te su nastavili da rade na slučaju koji ih je odveo do osumnjičenih.

Daljom istragom bi trebalo da se utvrde sve okolnosti krađe i da li je biznismen žrtva osoba od kojih je novac pozajmio.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading