HOROR! IZBO STARICU NOŽEM 26 PUTA, PA JE IZUDARAO ČEKIĆEM Mladi umetnik iz Raške ubio poznanicu i opljačkao je
Foto: Facebook

Srbija je bila zgranuta kada je pre četiri godine zatečeno unakaženo telo starice Jelice Tatarovski (82) u njenom stanu. Žena je bila izbodena nožem i izudarana čekićem, a ubrzo su stavljene lisice na ruke mladom umetniku i ikonopiscu Vladanu Grahovcu (29) iz Raške.

Stravičan zločin dogodio se u noći između 31. avgusta i 1. septembra 2019. u stanu nesrećne starice.

- Napadač je izbo nožem čak 26 puta, a na telu je imala i osam udaraca čekićem. Njeno telo je bilo neprepoznatljivo i izmasakrirano. Takva svirepost se nije pamtila u tom kraju. Ubrzo je utvrđeno da u njenom stanu fali 760 evra - navodio je izvor za Alo!

Istragom sumnja je pala na mladića iz Raške, koji je nesrećnu staricu poznavao. Čak je neko vreme stanovao kod nje i ona je imala poverenja u njega, zbog čega mu je kobne noći i otvorila vatra.

On je tog dana došao iz Beograda u Niš, a zatim ju je ubio. Na suđenju se branio teškim psihičkim stanjem, a da novac nije uzeo od starice već da je zarađivao od ikona i prostitucije. Rekao je da se kaje, a čak je pokušao samoubistvo. Pričao je da je odmalena diživljavao zlostavljanje zbog svoje homoseksualne orijentacije.

- Grahovac je u ranijoj odbrani pred sudom rekao da je kriv jer forenzičke dokaze ne može da ospori, ali da se ubistva ne seća jer mu se već dešavalo da ima crne rupe u pamćenju kada pomeša velike količine alkohola i droge. Onje ispričao da ga je u mladosti otac brutalno prebijao a njegov prijatelj i silovao kada je imao 5.godina. Zbog trauma se odao alkoholu, drogama i prostituciji.Kada je saznao da je HIV pozitivan krenuo je u Niš da se vidi sa bivšim partnerom i drugaricom ali su ga obili, pa se napio i uzeo drogu „dži“ koja izaziva agresiju - navodilo se u njegovoj odbrani.

Međutim, njegova svirepost i stravičan postupak zgrozio je čitavu javnost, a osuđen je na 35 godina robije.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading