SRBI UHAPŠENI U ITALIJI Pokušali da ukradu cipele vredne 600. 000 evra
Foto: Shutterstock

Kako piše portal Telenuovo.it spektakularni pokušaj krađe luksuznih cipela dogodio se 20. avgusta u poznatom tržnom centru koji se nalazi između Vićence i Venecije.

- Državljani Srbije ušli su u jednu prodavnicu obuće, a zatim pažljivo odabrali cipele u vrednosti od 600.000 evra. Zatim su osumnjičeni pokušali da sakriju skupocenu obuću ispod odeće, ali su ih zaposleni u radnji otkrili – kaže izvor tog portala.

Srbin (32) je odmah nakon što ga je jedna radnica zaustavila vratio cipele, dok je osumnjičeni njegov zemljak na silu pokušao da izađe iz radnje i ukrade obuću.

- On je držao radnicu za ruku, povredio je i naneo joj veliki strah. Međutim karabinjeri koji su se zatekli u blizini su odmah intervenisali i momentalno ga uhapsili - navodi portal “Telenuovo.it”.

Nakon identifikacije, otkriveno je da oboje borave u Vićenci. Mediji u Italiji pišu i da je protiv državljanina Srbije (32) podneta prijava zbog pokušaja krađe, dok će njegov zemljak biti optužen za pokušaj razbojništva.

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading