ODVEO MI JE SINA U ŠUMU, SKINUO GA, A ONDA... Stravično svedočenje majke iz Valjeva koja je prijavila silovanje deteta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

- Sin mi je silovan! Ima četrnaest godina i dete je sa posebnim potrebama. Pedofil monstrum je na slobodi, krije se, a ja sam na ivici nervnog sloma, jer ne znam kako da pomognem mom nemoćnom detetu, koje od straha više niti spava, niti jede kako treba - rekla je za Novosti neutešna žena.

Ona je opisala sve detalje stravičnog napastvovanja.

- Prvi put, 20. oktobra oko 17.30 časova, Dule je povezao svojim "fijatom puntom" mog sina, koji je prethodno bio kod drugara u Ubu, do sela u kojem živimo. Kada su stigli nadomak sela, Dule je u obližnjem šumarku zaustavio auto. Skinuo je donji deo trenerke i veš mom sinu i onda ga dodirivao po polnom organu i gurao mu prst u anus. Moj sin se opirao, molio ga da to ne radi, ali nije vredelo - priča majka.

Dečakov košmar, po njenim rečima, trajao je desetak-petnaest minuta, a kada je bunardžija završio napastvovanje, zapretio je Lazaru da slučajno nikome ništa ne govori o onome što se desilo.

Sutradan, Dule je, prema rečima majke, najnormalnije došao kod njih u kuću i nastavio sa kopanjem bunara, u čemu su mu pomagali dečakov otac, pa i sam L.M.

Ali, kako tvrdi majka, njen sin je istog dana ponovo doživeo istu neprijatnost:

- Bio je kod druga i na povratku kući naišao je Dule. Ponudio je mom sinu da ga poveze, čemu se dete nije protivilo, s obzirom na to da je dug put. Opet je bio napastvovan, ali mu je Dule sada rekao da ništa ne govori roditeljima, jer će sve poubijati! - svedoči majka.

Nakon svega, Dule je, navodno, te večeri nastavio sa radovima, dok je dete otišlo u kuću, da bi kasnije sve ispričao roditeljima. Čuvši to, Dule je negirao dečakovu priču, a zatim - nestao.

- S obzirom na to da je ovo mala sredina, spakovala sam dete i krenula put Beograda. Bili smo na pregledu u Tiršovoj, gde lekari nisu konstatovali povrede kod sina, ali on je vidno uznemiren i uplašen i dalje. Posle toga, otišli smo u policijsku stanicu Savski venac i prijavili slučaj da nam je dete sa smetnjama u razvoju seksualno zlostavljano - rekla je majka.

Policija je napravila službenu belešku, uzete su izjave od oba roditelja i dečaka, a za bunardžijom se intenzivno traga.

Težak život

Dijana M. kaže da je njen život na selu i u braku veoma težak:

- Imam sedmoro dece, od kojih su neki već poudati, oženjeni. Lazar mi je miljenik, valjda zato što je dobro, ali bolesno dete. Ne dam nikome da ga dira i zlostavlja. Inače, moj život nimalo nije bio lak. Gledala sam da nekako decu othranim i izvedem na pravi put, pored muža koji je alkoholičar. Umeo je da bude i nasilan u braku, te je moguće da će nadležni i njemu izreći neku bezbednosnu meru, kako bismo mogli da nastavimo mirno da živimo. A to kakav je otac dovoljno govori da mu je i sad važnije da se završe radovi na kopanju bunara, nego bezbednost sopstvenog deteta.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Scena sa ulica Banjaluke koja je zgrozila sve! #fypシ #fyp #banjaluka ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading