MIĆA SRBIN JAČI OD VELJE NEVOLJE! Otkrivamo ko je narko-bos iz Srbije kojeg juri italijanska policija
Foto: Shutterstock

Kako saznajemo, Mića Đ. je Srbin koji ima i bosansko poreklo, a u kriminalnom miljeu poznat je kao član najveće italijanske mafije Ndrangete.

- Mića nije samo saradnik Ndrangete kao klanovi sa Balkana, on je daleko iznad njih jer je on član te mafije i direktno radi za njih, ali ujedno i sarađuje sa “kavčanima” i “škaljarcima”. Opšte je poznato da ne može bilo ko da bude član Ndrangete, osim rodbine šefova klana, što znači da je Mića jako veliki igrač u narko-biznisu, čim je zaslužio njihovo poverenje. On dugi niz godina posluje u kriminalnim vodama ispod radara, i zato u javnosti nema dovoljno informacija o njemu – objašnjava izvor blizak slučaju za Alo.

Kako je naš portal ranije pisao, nakon što je u utorak uhapšen sin šefa italijanske mafije “Ndrangeta”, Đovani Morabito, istražni organi došli su do skaj prepiske u kojoj je otkriveno i ime Srbina Miće Đ.

Inspektori su u toj šifrovanoj komunikaciji otkrili da je Mića Đ. jednom prilikom 2019. godine ugovarao prenos pet kilograma heroina za Ndrangetu, ali da je taj “posao” propao zbog prevare od strane saradnika, koji su im prodali taj narkotik.

- Droga je u Kalabriju kod Danijela Scipiona stigla iz Lombardije. Tamo je smeštena u jedan magacin, a kada ju je Mića testirao, osuo je salve uvreda na svoje saradnike koji su nabavili taj heroin, iako ga je on dovezao iz Španije u Italiju. Preko skaj prepiske Srbin je napisao: “Ako razmislim o rizicima baciću robu, samo razmislite koliko bi nam rizika donela. Kakav komad… pošaljite ih u…. Znao sam da će biti ovako. Moramo da nadoknadimo izgubljeni novac. Mešetar već smišlja drugi posao. Biće nam dovoljno i od 60 do 100 kilograma hašiša. Dajte samo hašiš, mnogo mnogo” – piše u šifrovanoj komunikaciji.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading