DANAS NAJAVLJENO PRESLUŠANJE PRESRETNUTIH AUDIO SNIMAKA Nastavak suđenja Belivuk Miljković i iznošenje novih dokaza
Foto: Alo/Masonri Jošida

Oni se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Sudija je najavila da će danas biti preslušani audio snimci presretnutih razgovora pripadnika ove grupe.

Na jučerašnjem suđenju izvedeni su pisani dokazi, zapisnici o privremeno oduzetim stvarima među kojima su skupoceni satovi i automobili.

Takođe, juče su branioci nekoliko pripadnika grupe, koji su im dodeljeni po službenoj dužnosti, zatražili od sudije da odloži suđenje jer zbog obimnosti predmeta nisu stigli da se upoznaju sa svim spisima predmeta.

Pre toga je Miljković tražio izuzeće postupajućeg tužioca, Glavnog javnog tužioca za organizovani kriminal i postupajuću sudiju.

Sudija je ipak odlučila da odbije zahteve branilaca i optuženih i održala jučerašnje suđenje uz obrazloženje da ti zahtevi imaju za cilj da odugovlače postupak.

Suđenje je zakano za četiri dana ove nedelje, a u četvrtak će biti saslušan svedok Filip Golubović, a u petak svedok-oštećeni I. S.

Pripadnici ove grupe terete se da su I.S. držali u prostorijama na stadionu FK Partizan mučili i silovali.

Sudija je na predlog odbrane naložila da se uradi psihijatrijsko veštačenje I.S. koje je završeno i njegovo ispitivanje će biti nastavljeno u petak.

 

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading