Miloš Radonjić
Foto: Printscreen/Opština Kotor

 

Kako saznajemo, on kao skiper i vlasnik jedrilice redovno učestvuje u regatama i svoje aktivnosti predstavlja široj javnosti na svom zvaničnom sajtu i društvenim mrežama.

- Potpuno je nejasno kako bilo koji čovek iz tako velikog kavačkog klana, može da živi kao javna ličnost, odnosno da slobodno šeta ulicama, da se fotografiše i takmiči u sportu, kao da mu suparnički klan ne radi o glavi. Osim toga, za Radonjićem je od 15. septembra bila raspisana poternica po nalogu SAD, a on je početkom oktobra najnormalnije došao u Trst da se takmiči u regati sa svojim timom - navodi naš izvor blizak slučaju.

Radonjić se u kotorskom klanu vodi kao visokorangirani vođa, odnosno zauzima treću poziciju, a ispred njega su Slobodan Kašćelan i Zvicer. Preciznije, uhapšeni Budvanin je u rangu Miloša Božovića.

Međutim, prema našim saznanjima, Radonjić godinama živi kao javna ličnost, pa je 2019. u Kotoru proglašen za najboljeg sportistu godine, a priznanje mu je uručio tadašnji predsednik opštine Kotor Željko Aprcović.

Tada je bio jedriličar broda MM "Shining", odnosno skiper. Te godine sa svojim timom osvojio je prvo mesto u svojoj klasi na regati Barkolani u Trstu.

- Radonjić je osvojio i pehare za najbrži brod na Južnodalmatinskoj i Lošinjskoj regati hrvatskih mornara u Makarskoj, bronzani pehar za plasman na ovogodišnjoj Mrduji te posebno važne zlatne pehare, koji su ostvareni kod kuće, na Fašinada kupu,Tivatskoj regati i Regati mladosti u Baru - pisali su tada crnogorski mediji.

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića 15. septembra izdale su Sjedinjene Američke Države, čije su ga bezbednosne agencije istraživale. Sud iz Istočnog okruga Njujorka tereti Budvanina da je trgovao drogom i prao novac.

Takođe, američki istražni organi sumnjiče Radonjića da je tri puta organizovao i pokušao da u Evropu unese 2.602 kilograma kokaina.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading