policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Tridesetogodišnji muškarac ubijen je sinoć na potezu između ulica Matice srpske i Ulice Koste Hadži Mlađeg, na novosadskoj Podbari.
 

Kako se sumnja, njega je izbola mlađa ženska osoba, koja je, nezvanično saznajemo, pobegla, a policija ju je pronašla u Ulici Koste Hadži Mlađeg.

Na licu mesta, u Ulici Matice srpske, intervenisala je Hitna pomoć koja je poziv primila 23 minuta iza ponoći.

- Primljen poziv za ubadanje oštrim predmetom. Po dolasku ekipe po prvom prioritetu, pregledom su ustanovljene ubodne rane oštrim predmetom. Inicijalno su započete mere reanimacije, ali na žalost bez uspeha i konstatovana je smrt - potvrdio je za Dnevnik portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj.

Sve okolnosti ove tragedije ispituju nadležni organi.

Komšije kažu da u napuštenoj kući u Hadži Koste mlađeg živi veći broj ljudi problematičnog ponašanja bez stalnog mesta boravka, a komšije pretpostavljaju da su izbodeni muškarac i devojka koja ga je ubila bili u emotivnoj vezi.

Iz kuće se često čuju svađe i sukobi nakon konzumacije narkotika i alkohola, svedoči komšinica. Majstori koji rade u blizini potvrdili su našem reporteru da se iz kuće svakodnevno čuje vika i svađa, i da od jutros nisu videli nikoga, te pretpostavljaju da su se razbežali.

Komšije prijavljuju da su često zvali policiju zbog nereda u kući, kao i da su oni intervenisali.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su O. Š. (2005) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je ona, noćas, nožem usmrtila tridesetogodišnjeg Novosađanina.

O. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako se nezvanično saznaje, ubijeni muškarac bio je teča osumnjičene, a ubistvo se desilo posle svađe. Nezvanično se saznaje i da su stanari ubistvo pokušali da prikriju, ali je na policiji da te navode i potvrdi.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading