Niška banja
Foto: Printscreen/RINA

Muškarac P. M. (44) koji u jutarnjim časovima sekirom napao svoje roditelje i naneo im teške telesne povrede odranije je poznat u Svojnovu kod Paraćina kao "problematičan", kažu meštani koji su želeli da ostanu anonimni

Kako informer saznaje mogući motiv ovog zločina bile su česte svađe sa roditeljima oko imanja, jer njemu ništa nisu prepisali. P.M. je bio oženjen i iz tog braka ima dete koje živi sa majkom.

- Često se svađao sa roditeljima oko imanja, kako mu ništa nisu prepisali. Radio je u jednoj seoskoj firmi koja se bavi izradom proizvoda od drveta, tu na početku sela u hali. Nije pio, ali je malo otišao sa živcima, nakon razvoda i koristio je neke lekove - ispričao je izvor Informera dodajući da je napadač P.M. živeo sa roditeljima, da ima dve sestre, od kojih je jedna udata u Hrvatskoj a druga u Paraćinu i da je sa njima je lepo živeo.

Sagovornok Informera koji je želeo da ostane anoniman otkriva da je P.M. godinama pretio kako će da pobije roditelje, ali da ga niko nije ozbiljno shvatao.

- Majka mu je nekada držala kafanu u selu, čuvena "Desina kafana". Tamo su se okupljali ljudi sumnjivog morala, nije bila klasična seoska kafana. U isto vreme nama je godinama pričao da će jednog dana da pobije roditelje, ali policija nikada nije intevenisala niti je prijavljivano nasilje. Niko ga nije shvatao ozbiljno - konstatovao je izvor Informera.

Teško porodično nasilje prvi je prijavio obližnji komšija. Najpre je došla Hitna, a potom i policija koja je privela napadača P.M..

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading