Kruševac ubistvo Zoran Ristić
Foto: Printscreen/Facebook

 

Zoran je u svoj krvavi pohod krenuo juče oko 6.30 sati kada je ljubavnici I.K. (45) pucao u glavu na parkingu u kruševačkom naselju Rasadnik, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu Vesnu. Nakon toga izvršio je samoubistvo na putu između sela Stragari i Milutovac, oko 500 metara od svoje kuće u selu Milutovac.

Kako saznajemo, ubica je I.K. čekao ispred zgrade da krene na posao, a onda joj je na parkingu pucao u glavu, pa je otišao do Vesnine zgrade gde ga je ona već čekala, ne sluteći šta je naumio.

- Rekao joj je da sedne u kola jer treba negde da idu. Kada su došli do zapuštenog dela puta kod Kukljina, on je zaustavio svoju "hondu" i Vesni presudio hicem u glavu, a onda njeno telo bacio u jarak. Tada je pozvao jednog rođaka i rekao mu "Ubio sam I.K. i Vesnu. Naravno da ću sada i sebe! Neću sigurno da trulim 50 godina u zatvoru!" - prepričava za Alo! drugi Zoranov srodnik.

Prema njegovim rečima, tada se uputio ka svom rodnom selu Milutovac i na njivi je pronašao brata, kojem je dao papire za stambeni kredit.

- Rekao je bratu da je to sada njegov stan, a da on ide da ubije sebe jer je već ubio obe žene. Mislio je da se šali. Na putu do sela sreo je oca u traktoru, ali se on parkirao pored puta i odmahnuo ocu da nastavi bez njega. Tada je pucao sebi u glavu. U pištolju nije imao više metaka, niti dodatni šaržer. Kao da je poneo onoliko koliko mu treba - ističe naš sagovornik.

I.K. je sa povredama glave dovezena iz kruševačke bolnice u niški klinički centar i trenutno se nalazi na mehaničkoj ventilaciji na klinici za anesteziju Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Vesnino telo je odvezeno na obdukciju, nakon koje će se znati datum sahrane.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading