Zoran Ristić
Foto: Printscreen/Facebook

 

Zoran je juče oko 6.30 sati ljubavnici I.K. (45) pucao u glavu na parkingu u kruševačkom naselju Rasadnik, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu Vesnu. Nakon toga izvršio je samoubistvo na putu između sela Stragari i Milutovac, oko 500 metara od svoje kuće u selu Milutovac.

Kako saznajemo, Zoran je zločin unapred isplanirao.

- Veče pre ubistva Vesna je posle druge smene svratila do drugarice u Kruševcu. Živela je u stanu, koji joj je Zoran pronašao, kako bi on ostao u drugom stanu sa ljubavnicom I.K., koji je nedavno uzeo na kredit. Prijateljica je Vesnu nagovarala da ne ide kući jer je kasno, ali ona joj je rekla: “Moram, Zoran me je zvao da ujutru idemo negde”. To govori da je još tada smislio šta će da uradi. Međutim, u poslednje vreme se svađao sa švalerkom, pa ga je ona izbacila iz stana, a Vesna nije htela da ga primi u svoj. Moguće da je zato poludeo, ali on najbolje zna – priča za Alo! Zoranov bliski rođak.

Ristić je kobnog jutra sačekao I.K. da krene na posao, a onda joj na parkingu ispalio metak u glavu. Dva sata kasnije ponovio je zločin nad zakonitom suprugom.

- Prvo je, po dogovoru, svojom “hondom” pokupio Vesnu ispred njene zgrade, a onda je ubio na putu između Jasike i Kukljina. Tada je pozvao jednog rođaka i rekao mu: “Ubio sam i Vesnu i I.K. Sada ću sebe. Neću sigurno da trulim u zatvoru 50 godina. Nakon toga se odvezao do porodične njive, gde je bratu dao papire za stambeni kredit i rekao mu da je to “sada njegov stan, a da on ide da se ubije, jer je već ubio obe žene” – navodi naš sagovornik.

Zoran Ristić

Facebook

 

Prema rečima ubicinog oca, on je nakon Zoranovog odlaska na njivu sreo sina na putu između sela Stragari i Milutovac, gde mu je odmahnuo rukom da produži sam u traktoru, pa je nakon toga u kolima presudio sebi hicem u glavu, gde je u tom trenutku stiglo i nekoliko policijskih kola, koja su ga jurila od Kruševca.

Prema rečima rođake, pištolj TT, kojim je Zoran počinio zločin, ubica je dugo imao u ilegalnom posedu i to je znala cela rodbina.

- Tim pištoljem se redovno hvalio i držao ga je u fioci. Kada ga neko od dece uzme, on ga uspaničeno oduzima. Nikada nismo pomislili da će njime ubiti našu najdražu Vesnu. Svi smo je gledali kao majku jer je ona takva bila prema svima. Mrava ne bi zgazila. Toliko je mučenja preživela od njega. Plašila se da ga ostavi, a sada je više nema. Njegovi roditelji će sahraniti i nju i njega, ali razdvojeno – navodi rođaka.

I.K. je sa povredama glave dovezena iz kruševačke bolnice u niški klinički centar i trenutno se nalazi na mehaničkoj ventilaciji na klinici za anesteziju Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Vesnino telo odvezeno je na obdukciju, nakon koje će se znati datum sahrane.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading