Emir R. Sjenica
Foto: Printscreen/Facebook

 

Nesreća se dogodila oko 23 sata na kružnom toku u blizini hotela Borovi, gde se jedno vozilo prevrnulo pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a prema nezvaničnim informacijama pretpostavlja se da se radi o brzoj vožnji.

Pripadnici policije i Hitne pomoći su brzo stigli na mesto nesreće, a prema informacijama očevidaca, jedna osoba je ubrzo preminula.

Lekari Opšte bolnice Novi Pazar celu noć su se borili za život K.B. koji je takođe bio učesnik incidenta, i njegovo stanje je, prema nezvaničnim informacijama, još uvek teško.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo se kretalo velikom brzinom i tako je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje se prevrnulo u kružnom toku.

Kako smo ranije pisali, navodno je Emir izašao iz automobila kako bi snimio svog prijatelja K. B, koji je želeo da prođe velikom brzinom druga, da bi napravili video snimak za društvene mreže.

- K. B. je izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini i udario Emira, koji je ubrzo nakon nesreće izgubio bitku za život. Automobil se prevrnuo na krov i završio nekih 100 metara od puta - kažu očevici za Sandžak Danas.

Uvidom u privatni profil K.B na društvenoj mreži Tik Tok , koji je teško povređen i kojem se lekari bore za život, mogu se videti brojni video snimci koji prikazuju nasiličku vožnju u kojoj je, prema pretpostavkama, učesnik upravo K.B.

Prijatelji stradalog i građani Sjenice kažu da je Emir bio dobar prijatelj i dobar momak, ali da je voleo automobile i brzu vožnju, i ističu da nije bio problematičan momak.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading