NIGDE NIJE IŠAO BEZ PANCIRA, ALI MU TO NIJE POMOGLO Platio glavom bliskost sa vođama kavčana
Foto: Printscreen/Printscreen

Podgoričanin Veselin Kalezić Vesko brutalno je ubijen 19. novembra na Starom aerodromu ispred lokala “Level u Podgorici, a suđenje za njegovu brutalnu likvidaciju počinje ispočetka.

Posle njegove likvidacije, pronađeno je zapaljeno vozilo u zetskom selu Botun, a odmah se posumnjalo da se koristilo kao sredstvo za ubistvo poznatog Crnogorca.

- V. K. je lišen života iz vatrenog oružja oko 17.30 časova, u naselju Stari aerodrom, ispred Ugostiteljskog objekta ‘Level’. Policijski službenici su nedugo potom u selu Botun u Zeti pronašli zapaljeno vozilo. Na licu mesta se vrši uviđaj. Policijsko-tužilačke mere i radnje na rešavanju ovog krivičnog dela su u toku - rečeno je iz policije nakon ubistva.

NIGDE NIJE IŠAO BEZ PANCIRA, ALI MU TO NIJE POMOGLO Platio glavom bliskost sa vođama kavčana

Foto: Alo/ilustracija

 

Kako su navodili mediji, Kalezić je navodno bio blizak kavačkom klanu, a naročito vođama Slobodanu Kašćelanu i igoru Božoviću.

- Navodno se ranije zamerio jednom poznatom škaljarcu,zbog čega je redovno bio na oprezu. Zbog toga je redovno koristio i pancir i nigde se nije kretao bez njega - navodi izvor.

Za njegovu likvidaciju tereti se srpski državljanin Marjan Vujačić. Ponovljeno suđenje okrivljenom Marjanu Vujačiću, optuženom za ubistva Mila Ilića i Veselina Kalezića, stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljenog držanja oružja, počelo je nedavno u Višem sudu u Podgorici.

Apelacioni sud Crne Gore je ukinuo prvostepenu presudu Vujačiću, koji je u Višem sudu u Podgorici, bio osuđen na jedistvenu kaznu zatvora od 20 godina za sva krivična dela.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading