Jagodina
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Horor! Telo Zorana S. (70) iz Jagodine pronađeno je u njegovom stanu, a zbog ubistva uhapšen je tinejdžer B. D. (19) iz Paraćina! Sumnja se da je starac upoznao mladića preko društvenih mreža i da ga je pozvao u svoj stan na dejt, a da ga je osumnjičeni zatim nasmrt pretukao i preklao nožem!

Kako saznajemo, stravičan zločin dogodio se u sredu oko 15. 30 sati u stanu žrtve u jagodinskom naselju Sarina međa, u jednom lokalu koji je pretvoren u prostor za stanovanje.

- Policija je zatekla telo Zorana S. u stravičnom stanju. Starac je ležao go nasred sobe, a na telu je imao brojne hematome od udaraca šipkom i letvom. Da stvar bude još tragičnija, njemu je bio prerezan u vrat. Odmah nije bilo sumnje da je reč o stravičnom zločinu, a da je starac brutalno ubijen u svom stanu - navodi izvor blizak istrazi.

Komšinica: Zoran žrtva pljačke?

Komšije brutalno ubijenog Zorana, kažu za Alo! da su u šoku.

- Šokirani smo ..Zoran je bio dobar komšija i dobar čovek. Ne znam otkud taj mladić uopšte kod njega i šta je tražio. Zoran je razveden i ima dvoje dece, a ceo život je vredno radio. Radio je kao varilac, a neko vreme i kao taksista. Sada je bio u penziji i uživao je u životu koliko god je mogao. Ne možemo da verujemo da ga nema, možda je taj klinac hteo da ga opljačka - kaže komšinica za Alo!

Prema rečima našeg sagovornika, ubrzo su stavljene lisice na ruke mladiću B. D. (19) iz Paraćina koji se tereti da je naneo povrede Zoranu od kojih je preminuo.

Jagodina deda ubistvo

Facebook

 

- Ono što šokira još više, jeste to da je policija pored toga što je zatekla telo Zorana, u stanu zatekla i osumnjičenog mladića. On je navodno posle zločina, pozvao svog druga i priznao mu šta je uradio. Drug je odmah pozvao policiju, a osumnjičeni tinejdžer je sačekao u stanu policiju. Povrede na telu žrtve ukazuju da su nanete u besu i afektu, a za sada nije poznato zbog čega je to napadač uradio i koja je zapravo bila priroda njihovog odnosa. Telefoni žrtve ali i osumnjičenog oduzeti su kako bi se veštačenjem i uvidom u njihovu prepisku utvrdilo šta se krije iza ovog brutalnog zločina - tvrdi naš sagovornik.

Redovno dovodio sitne mladiće?

Jedna od žrtvinih poznanica ispričala je za Alo! da je Zoran redovno u stan dovodio mladiće ali da je naročito „voleo“ mlađe i sitnije momke.

-  Ma imao ih je stotinu, ali bukvalno... non stop su dolazili kod njega. Svi do jednog su bili izuzetno mladi i sitnije građe. Međutim, ovaj mladić koji je osumnjičen za ubistvo bio je krupan i nabildovan. Tri sata je sedeo ispred kuće dok je trajao uviđaj, mogli smo da ga vidimo. Imao je kapuljaču na glavi sve vreme - kaže naša sagovornica.

Kako saznajemo, Zoran S. i mladić su se upoznali preko društvenih mreža.

- Njih dvojica su se upoznala na Fejsbuku i navodno su se dopisivali neko vreme, a zatim je Zoran navodno pozvao mladića kod njega u stan. Da li je reč o slučaju u kojem je Zoran namamio mladića kod sebe, ili je ipak tinejdžer tipovao starca pokazaće istraga. U svakom slučaju mladić je došao kod njega u stan, a zatim je došlo do stravičnog zločina. Šta je prethodilo tome nije poznato. Poznanici čak tvrde da je posle razvoda Zoran bio naklonjen istom polu, a da to čak nije ni krio. Navodno je dovodio muškarce u svoj stan. Da li je reč o s**** dejtu je pa nešto pošlo naopako, pokazaće istraga - tvrdi naš sagovornik.

Kad se skinu, nije hteo da im vrati odeću

Jedna od komšinica rekla je da se iz Zoranovog stana često čula buka.

- Kad mu dođu ti momci posle nekog vremena se čuje buka! Jednom sam čula da tom jednom momku nije želeo da vrati stvari kad se skinu. Moguće da je to sada i dovelo do zločina - kaže izvor.

Zvaničnih informacija o motivu zločina za sada nema, a ono što je poznato jeste da je starac bio penzioner, da je razveden i da ima dvojicu sinova.

- Ima dvojicu sinova, jedan živi u Čačku, a drugi živi takođe u Jagodini - kaže poznanik. Utvrđuju se okolnosti tragedije.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading