Zrenjanin požar
Foto: Printscreen/Facebook

Od nastradale žene sada se potresnim rečima i njenom fotografijom oprostio njen suprug Mihalj (79), koji je preživeo eksploziju.

- Nisi više tamo gde si nekada bila, ali te ima svuda gde sam ja - napisao je Mihalj, a 200 prijatelja i rođaka mu je ispod objave izrazilo saučešće.

On je u znak tuge promenio i naslovnu fotografiju na svom Fejsbuk profilu i okačio crnu pozadinu.

Podsetimo,prema nezvaničnim informacija sumnja se da je došlo do curenja plina u podrumu kuće što je izazvalo detonaciju.

- Eksplozija je bila toliko razorna da je kuća maltene sravnjena sa zemljom. Sumnja se da je do eksplozije, najverovatnije, došlo kada je procureo plin koji je Mihalj, navodno, priključio na kotao kojim je grejao kuću. Podrum, u kome je bio i kotao, bio je pun plinskih boca - ispričao je izvor posle nesreće.

Nakon što se kuća srušila, vatrogasci su brzo došli do Mihalja i izvukli ga iz ruševina.

- Imao je povrede, ali je uspeo da ih prevaziđe - kažu komšije.

Nažalost, njegova supruga Eva nije imala sreće. Vatrogasci su više od četiri sata u četvrtak raščišćavali šut kako bi došli do nje.

BONUS VIDEO

@dosije.192 ŠLEPER SLETEO SA PUTA Nesreća kod Bijelog polja, zaustavljen saobraćaj #dosije192 #bijelopolje #nesreca #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading