trudnica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Njihov automobil, je u utorak oko 21 sat, sleteo s puta. Hitna pomoć je odmah stigla, kao i policija. Mlada trudnica je preminula na licu mesta, dok je Sveta podlegao povredama u bolnici uprkos teškoj borbi lekara da mu spasu život.

Automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali da seku lim kako bi ovo dvoje mladih izvukli iz auta. Najverovatniji uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju i toksikološki nalaz kako bi se bliže odredio uzrok nesreće.

Po priči njihove rođake, njih dvoje su išli zajedno u osnovnu školu, i još tada su se zavoleli.

-Bili su nerazdvojni, družili se, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre četiri godine. Radovali su se bebi neopisivo. Andreja je iz obližnjeg sela Bukovče. Do nedavno je radila u kafiću. Ona je za sobom ostavila mlađu sestru i roditelje. Njih dvoje su juče bili kod njenih i vraćali su se kući – kaže nam rođaka.

Svetu život nije mazio. On je živeo u hraniteljskoj porodici u Kobišnici.

- Ljudi koji su bili hranitelji Svete su divni. Oni imaju stan u Negotinu i sada žive tamo. Kuću u Kobišnici ostavili su Sveti i on je sa Andrejom živeo u njoj. Ogromna, neopisiva tuga. Voleli su se i slagali kao niko u selu. Sveta je radio gde god bi našao posao, sekao drva, pomagao u poljskim radovima, svuda je išao gde god bi mogao da zaradi koji dinar. Bio je zaista vredan, a ljubav i očekivanje bebe su ga još više podsticali da ide u nadnice – kaže nam rođaka.

Po njenim rečima, selo je zavijeno u crno. Andreja je bila lepa, kaže rođaka, kao anđeo, a tako se i ponašala. Svi su u šoku, neverici, neopisivoj tuzi za izgubljenim mladim životima i još nerođenom bebom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading