Rusko selo
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Tužna sudbina snašla je mladi bračni par iz Zrenjanina, kada su se uselili u novi stan, gde su želeli da započnu bračni život u troje! Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela bila je u četvrtom mesecu trudnoće, a preminula je zajedno sa svojim suprugom Nenadom Bilićem (25) u iznajmljenom stanu.

Cela Srbija bila je šokirana kada su pronađena tela mladih supružnika u aprilu 2023.. Kako se tada navodilo, mladi bračni par je najverovatnije preminuo usled gušenja plinom, samo pet dana nakon što su se uselili u taj stan.

Nenad je radio u jednom privatnom pogrebnom preduzeću gde je dobio otkaz, a nakon toga je izučio molerski zanat. Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, nudio je molerajske usluge u Zrenjaninu i bližoj okolini. Katarina je srednju školu završila u Zrenjaninu, a potom i kurs za šivenje.

Pred njima je bila budućnost, ali nažalost kobne noći su zaspali i više se nikada nisu probudili. Celu Srbiju je rastužila ova tragedija.

TUGA! ČEKALI BEBU I RADOVALI SE, A ZATIM IH UGUŠIO PLIN U TOKU NOĆI Mladi bračni par iz Zrenjanina rastužio Srbiju

Alo/M.O.

 

Da tregadija bude još veća Katarina je od malih nogu imala težak život.

- Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je pre četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih petnaest godina. Bila je dobro dete. Ovde je završila osnovnu školu, a u Ruskom selu skoro svi su je poznavali. Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoleli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnela ovu vest. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe. Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina - rekla je tada kratko hraniteljka tragično nastradale Katarine za beogradske medije.

Posle tragedije reporteri Alo! su posetili Katarininu hraniteljku koja je ponovila da je u šoku, jer se o njoj brinula od njene treće godine.

-Tako je valjda negde zapisano da se desi - kroz suze je pričala ona i navodi da je Katarina volela Zrenjanin, jer je tamo završila srednju školu „9. Maj“.

- Uvek je težila ka gradu i da ima svoju porodicu, ali zla sudbina je prekinula sve. Želela je da bude krojačica, to joj je bio san. Imala sam osećaj kao da je moje dete, da nije u hraniteljskoj porodici. Iako je skinuta sa hraniteljstva kad je napunila 18 godina, kod mene je bila do 22. godine. Vezala sam se za nju, jednostavno je bila umiljato dete. Kod mene je od njene treće godine. Bila je umiljata, celo Rusko Selo žali za njom - kaže hraniteljka.

Tela su pronađena nakon što je gazdarica obila stan i zatekla stravičan prizor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading