Dragomir J.
Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Dragomir J.

Društvene mreže

 

Dragomir J. (45) zvani Gile iz Starčeva preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići stari svega dvadesetak godina uoči dočeka Nove godine u Pančevu! Nesrećnog Starčevca su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju i kičmeni moždinu, a posle gotovo celonedeljne borbe lekara on je preminuo!


Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega dvedesetak godina, su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim su ga ostavili da umre u grmlju. Pored su navodno pokušali i da ga opljačkaju.

Pretučen je kako saznajemo, u sokačetu između Nemanjine ulice i Zelene pijace u Pančevu.

Kako saznajemo, ubrzo je policija uhapsila počinioce stravičnog zločina. Reč je o N. G. (20) i A. B. (22). Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog. Telo nesrećnog Starčevca je na obdukciji i za sada nije poznat termin sahrane.

Oni se sumnjiče da su nesrećnog Starčevca, pretukli i bacili ga u zelenilu iza zgrade i ostavili ga da umre, bez da mu pruže pomoć. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading