Brazil Darko Geisler Nedeljković
Foto: Printscreen/Printscreen

Srbin Darko Geisler (43) iz Pančeva, koji se nekada prezivao Nedeljković i za kojeg se sumnja da pripada škaljarskom klanu, brutalno je ubijen pred Božić u Brazilu naočigled žene i sina (4)! Reč je o brutalnom plaćenom ubici, a ranije je bio u vezi sa jednom poznatom srpskom pevačicom koju je na kraju brutalno prebio!

brazil

Foto: Printscreen

 

Kako smo ranije pisali, Darko Geisler, koji se ranije prezivao Nedeljković, ubijen je 5. januara na obali Sao Paola u Brazilu, gde se duži vremenski period krio. Darko je ubijen u naselju Embare nasred ulice, u trenutku kada je sišao sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. S njima je bila i njegova supruga. Zanimljivo je to da dok su za njim tragali Interpol i svetske policije, on je u Brazilu zasnovao porodicu i koristilo lažni identitet - Dejan Kovač, a inače radio je kao stolar. Snimak likvidacije objavljen je u brazilskim medijima, a na njemu se može videti muškarac koji prilazi Srbinu i puca u njega. Nedeljković je pao s bicikla zajedno sa sinom, a njegova supruga je skočila da pomogne njihovom detetu.

Vladimir Vidaković

Foto: privatna arhiva

 

Vidakoviću sipao drogu u piće?

Sumnja se da je Pančevac izvršio i likvidaciju sugrađanina Vladimira Vidakovića.

- Posle ubistva Šaranovića, Darko je 2019. dobio informaciju da je ugrožen njegov tajni identitet u Brazilu i da je Vidaković viđen u Medeljinu u Kolumbiji - istakao je naš sagovornik.

Vidaković je pronađen 22. marta 2019. ne benzinskoj pumpi u Kolumbiji, gde je uspaničeno pio gorivo. Ubrzo je izdahnuo na putu do bolnice, međutim, pozadina je bila mnogo gora.

- Obdukcijom je utvrđeno da mu je srce stalo jer je u organizam uneo ogromnu količinu konjske droge koja mu je bila sipana u piće. Uspaničeno je pio benzin pokušavajući da anulira dejstvo droge. U to vreme je navodno Darko bio u Medeljinu, a sumnja se da je upravo on imao udela u njegovoj stravičnoj smrti - rekao je izvor.

Tekst

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, sumnja se da je Geisler radio kao brutalni plaćeni ubica za škaljarski klan, a da je lista njegovih žrtava podugačka. Sumnja se da je lično on likvidirao Slobodana Šaranovića, Vladimira Vidakovića, Armina Mušu Osmanagića, Andriju Mrdaka i mnoge druge.

Darko Geisler ranije nije bio poznat široj javnosti, a kako saznajemo, bio je u vezi sa jednom poznatom pevačicom iz Srbije prema kojoj je bio nasilan.

- Reč je o srpskoj pevačici (ime poznato redakciji) koja je izuzetno poznata. Takmičila se u „Zvezdama Granda“, puni lokale gde god nastupa, ali poslednjih godina ne daje izjave za medije i živi povučeno, iako nastupa. Njihov odnos je bio buran. Priča se da je bio nasilan prema njoj, a njihova veza se i završila 2010, kada ju je pretukao. Posle toga su raskinuli - navodi izvor blizak istrazi za Alo!.

ubica brazil Hrvat Fabijan Kosta Neri

Policija Brazila

 

Lažni Hrvat nije ubio Darka?

Brazilac Fabijan Kosta Neri, koji se predstavljao kao Hrvat Darko Malić, uhapšen je istog dana kada je brutalno ubijen Darko Geisler. Odmah se u lokalnim medijima proširila informacija da je umešan u ubistvo Srbina. Međutim, istraga je utvrdila da Brazilac navodno nema veze sa tim ubistvom, osim što je uhapšen na isti dan kada je Darko ubijen i što su obojica imala lažna dokumenta. Brazilac je pao zbog droge, a lisice su mu stavljene zapravo pre nego što je Pančevac ubijen. Reč je samo o istom danu.

 

Podsetimo, ubijeni Darko važio je za nemilosrdnog plaćenog ubicu koji je radio za beogradskog vođu jednog klana. Sumnja se da je njegovu likvidaciju u Brazilu aminovao vođa kavačkog klana Zvicer iz osvete, jer je žrtva radila za suprotni škaljarski klan. 

- Veruje se da je reč o visokopozicioniranom pripadniku škaljarskog klana koji se sklonio u Brazil plašeći se odmazde jer je, između ostalog, bio osumnjičen da je 25. decembra 2014.  ispred zatvora u Spužu likvidirao pripadnika kavačkog klana Andriju Mrdaka. Mrdak je navodno likvidiran jer je saznao da je Darko ubio vođu barskog klana Armina Muše Osmanagića. Darkovo ime se povezivalo s još nekoliko ubistava, ali za to nije bilo dokaza - rekao je ranije naš izvor.

Utvrđuju se okolnosti napada na Srbina u Brazilu.

 (Nebojša Popović)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading