Ranjena žena izašla iz bolice
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nju je napao Avganistanac M. O. (26) sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Migrant ju je nekoliko puta nožem ubo u grudi i jedanput u ruku. U napadu je lakše povredio i njenu poznanicu (54) koja je bila u njenom društvu.

-Jovanka je  bila u emotivnoj vezi sa osumnjičenim mladićem koji je skoro 25 godina mlađi od nje. Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala, spremala piliće i hleb i od tada su zajedno. Jovanka se i ranije udavala, ima već dva braka iza sebe -  rekao je tad  meštanin Kuzmin i dodao:

 Jovanka ga je tada povela kod sebe kući i od tada su zajedno. Prvobitno su živeli u Šidu kao podstanari. Nedavno su se vratili za Kuzmin nakon što je pre nekoliko meseci umro njen otac, pa su došli da žive na njegovom imanje. Žrtva je pre tri dana sa migrantom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otvore nešto svoje i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde plaćaju zakup – rekao je tad on.

Napad se dogodio u piljari u kojoj žena radi oko sedam sati ujutro. Nakon napada, osumnjičeni je pobegao s mesta događaja, a povređena žena je prevezena u bolnicu u Sremsku Mitrovicu vozilima Hitne pomoći. Hitna medicinska pomoć brzo je reagovala, prevozeći povređenu ženu u mitrovačku Opštu bolnicu. Tada su dijagnostikovane teške ubodne rane u predelu grudi, a pacijentkinja je tad smeštena u Jedinicu intenzivne nege.

Iako je prošla kroz period lečenja i oporavka, sudbina je bila nemilosrdna. Nažalost, preminula je 20. januara nakon nekoliko meseci, suočena sa dodatnim zdravstvenim problemom - moždanim udarom. Prebačena je u bolnicu u Beogradu, gde je bila na aparatima, ali nažalost, nije bilo spasa.

Nema potvrde o povezanosti napada i njenog kasnijeg moždanog udara.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading