Trener fudbalski trener
Foto: Printscreen/Foto: Pixabay

Podaci iz istrage kažu da je osumnjičena namila trenera na intimne odnose, sve to snimila, pa ga sa svojim mužem ucenjivala, preteći mu da će snimak poslati njegovoj ženi, familiji, saradnicima, ali i roditeljima dečaka koje je trenirao.

Oni se tu nisu zaustavili, pa su ucenjivali i trenerovu sestru jednim njenim kompromitujućim snimkom.

- Još uvek nije utvrđen tačan iznos novca, koji su mu iznudili, ali za sada je poznato da su mu jednom prilikom uzeli bankovnu karticu i podigli sve što je imao na računu, oko 45.000 dinara. Takođe, prinudili su ga i da uzme nov telefon na ugovor iz MTS-a, koji im je trener potom predao - opisuje izvor blizak slučaju za Informer.

Supružnici se sumnjiče i da su pretili L.L. da će nauditi i njemu i njegovoj porodici, kao i da će poslati snimak seksa i njegovoj supruzi i svima sa kojima sarađuje.

- Nakon podizanja novca sa kartice su mu ponovo upućivali pretnje i ucene da će objaviti i kompromitujući snimak njegove sestre, te su zahtevali da im preda novac u iznosu od 200.000 dinara kako to ne bi učinili -  rekli su iz Trećeg OJT.

Kada su trener i njegova sestra shvatili da ih supružnici neće ostaviti na miru, prijavili su ih policiji i usledilo je hapšenje, a u telefonu N.J. pronađeni su sporni snimci.

Osumnjičeni N.J.  je saslušan i zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da je prilikom pretresa stana u Zemunu, u kom osumnjičeni stanuju, pronađena jedna ručna bomba.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenima odredi pritvor, te je pritvor u trajanju od 30 dana određen u odnosu na osumnjičenog s obzirom da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponovo učiniti krivično delo, dok je u odnosu na osumnjičenu doneo rešenje kojim joj se zabranjuje prilaženje, sastajanje i komunikacije sa određenim licima.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading