Roditelji paraćin
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Beba bi za dva dana napunila tri meseca, jer je rođena 9. novembra, a njena majka K.Đ. bila je uz nju svih osam dana teške borbe, koju je malecka izgubila, uprkos nadljudskim naporima lekara iz Tiršove.

Roditelji paraćin

Foto: privatna arhiva

 

Tragedija se desila 29. januara u kasnim večernjim satima kada je nesrećna devojčica dedi M.Đ. ispala iz nosiljke. Deka je unuku te večeri stavio na gelender prvog sprata zgrade u kojoj je živela, jer joj je ćebence bilo na licu, ali mu je tada iskliznula i pala u podrum.

Hitna pomoć ju je prvo zbrinula u paraćinskoj bolnici, a onda je hitno prebačena u Dečiju bolnicu Tiršova gde je juče podlegla teškim povredama.

Roditelji paraćin

Foto: privatna arhiva

 

Bebin otac L.Đ. sa 11 godina je već imao tešku tragediju, kada su mu u selu Glavica u porodičnoj kući izgoreli brat i sestra blizanci, a njegov otac M.Đ. je bio kod komšije u svinjokolju.

Mladi par ima još jednu stariju ćerku, a njihovi prijatelji kažu da ne znaju kako da ih uteše.

- Beba im je stradala na užasan način. Ispala je iz ruku rođenog dede, niko ne može da ga krivi, ali svi smo očajni i nemamo reči utehe. Roditelji su osam dana proveli u agoniji i nadi da će malecka preživeti, a sada niko ne zna kako da im pomogne. Daj bože da nekako nađu snagu - rekao je za Alo jedan prijatelj porodice.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Beva

07.02.2024 16:41

Ne dao Bog nikome.Kako li je deki(ali na gelender sravii nosilkku)? A vec je igzubio dvoje dece?

Zoran

07.02.2024 17:14

@Beva - Citam deda nije kriv. Pa ko je kriv. Desila se tragedija i on je kriv jer nije pazio. Kome je najteze. Pa dedi verovatno i pitanje je da li ce preziveti ovo.