Rijalda Haci Sjenica Nusret
Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ubica Sead Ahmetović pobegao je u Austriju, odakle je telefonom pozvao Nusretovog brata i u tom razgovoru krivicu koja je svaljena na njega prebacivao na nepoznatog čoveka.

Lisice na ruke stavljene su mladiću E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičenom za teško ubistvo u saizvršilaštvu, Elvisu H. (40) iz Novog Pazara, zbog pomoći učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i Rijaldi Haci (27) iz Sjenice zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela.

Sumnja se da je Rijalda bila u nekoj vrsti emotivnog odnosa sa Nusretom, i da ga je ona 8. februara namamila na sastanak, tako što mu je njen bivši muž Sead Ahmetović iz Sarajeva poslao poruku s njenog telefona.

I dalje voli bivšeg muža

Rijalda Haci je na svom Instagram profilu napisala „Volim te, Seade“, iako je u jednom dokumentarnom Jutjub snimku pričala da više nije mogla da bude s njim.

- Živela sam u Sarajevu pet godina sa čovekom, nisam mogla sa njim nikako. Došla sam ovde kod majke, a pre toga sam se mučila i pristajala da ostanem, da se ne rasturamo i da imamo normalan brak, ali nije moglo. Rekao mi je da uzmem decu i da se spakujem, tako sam i došla. Majka me je uzela sa dvoje male dece. Sestra mi je dala krevet da ne spavam na patosu - rekla je Rijalda u dokumentarcu.

- Umesto žene dočekala su ga tri muškarca u zasedi. Pretukli su ga i stavili u Seadov „volksvagen pasat b6“. Tada su ga odvezli do parkinga jedne zgrade gde je nadzorna kamera snimila ubistvo. Sead se parkirao, istrčao iz vozila i otvorio vrata iza suvozača, a onda nožem izbo Nusreta - opisuje izvor blizak slučaju.

U javnost je isplivao i drugi snimak ubice, na kojem se vidi kako on nakon zločina u auto-perionici pije vodu s pištolja za pranje kola i razgovara telefonom.

Nusret Destanović

RINA

 

Osumnjičeni Elvis uhapšen je jer je Seadu obezbedio mesto za skrivanje nakon zločina, ali ubica nije pronađen, zbog sumnje da je prebegao u Austriju, gde inače i živi.

Nusretovo telo pronađeno je u bunaru, tri dana nakon prijavljenog nestanka, u selu Međugorje, a porodica i prijatelji juče su nesrećnog mladića iz sela Đerekare ispratili na večni počinak.

Pomogao sam joj da dobije kuću

Stupili smo u kontakt sa humanitarcem iz Novog Pazara koji je 2022. godine pomogao da se Rijaldi Haci, bivšoj ženi ubice, izgradi kuća u selu Bioci.

- Samo sam joj pomogao da dobije krov nad glavom. Znam da je tada došla iz Sarajeva sa dvoje male dece i da nije imala ništa, ali posle smo izgubili kontakt - rekao je za Alo! Hido Muratović.

- Ne mogu da se odvojim od Nusretovog tela - kratko je rekla njegova rođaka za medije.

Sandžački portali objavili su juče dva audio-snimka, na kojima, navodno, putem telefona razgovaraju Sead i Nusretov rođeni brat, i to nakon zločina.

Iz snimaka se zaključuje da Nusretov brat misli da je Nusret samo nestao, a Sead mu objašnjava da ga je pozvao iz Austrije kako bi mu rekao da on nema veze s tim.

Nusret Destanović

RINA

 

- Danas sam kupio drugu karticu jer me po ceo dan zovu ljudi i govore da sam ja ubio Nusreta zbog moje bivše žene Rijalde, s kojom je on bio. Rijalda je nebitna, je*aću joj ja mater. Govore i da sam se ja zadnji video s njim. Ja sam došao u Austriju pre dva-tri dana. Sastao sam se s njim, ali vidite s kim je bio pre mene. Da li je to ista osoba koja mu je dala 20.000 evra, auto i stan. Vidite da ga nije on ubio, a mene da ne mešate - govori Sead Ahmetović u snimku.

„Jedan će noćas biti pod crnom zemljom“

Nusretov brat u navodnom telefonskom razgovoru sa Seadom navodi da je došao do prepiske u kojoj neko preti Nusretu.

- „Jedan će noćas biti pod crnom zemljom, ja ili Nusret“,  piše u tim porukama. Imam i slike i neke prepiske - govori brat.

Ubica mu odgovara da je to on pretio, ali odavno.

- To su moje poruke, ja pretim zbog dece, ali to nikad ne bih uradio. To su stare poruke, ona nije mogla da opere kaljavo dupe, pa napada mene - kaže Sead.

On dalje govori da je tih dana, pre Nusretovog nestanka, video Nusreta i Rijaldu kako se ljube u kolima, i kako ih u tome zatiče neki čovek.

- E taj čovek je „sastavio“ njih dvoje to veče, ali ja ne znam ko je on - tvrdi odbegli Sead.

Nusret Destanović

RINA

 

Posle toga on priznaje da je pretio bivšoj ženi.

- Ona mi je danas nešto pretila, kurvetina droljava. Pretio sam i ja njoj za svakog čoveka, ali zbog dece. Nisam ja psihopata da uradim nešto zbog žene drolje - istakao je Sead.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading