Milan Šuša
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

Na sahrani se okupilo oko 100 ljudi, uglavnom prijatelja pokojnog Šuše, koji su ceo parking popunili skupocenim automobilima.

Tokom celog ispraćaja pored okupljenih je šetao nepoznati beskućnik, koji je iz sveg glasa dobacivao. Govorio je nepovezano, pominjući „vladiku, Putina i Ivana“. Kad god bi se neko kome se približio sklonio od njega, on mu je dovikivao: „Gde bežiš?”. Izgledao je kao da je u stanju teške alkoholisanosti. Nekoliko Milanovih prijatelja mu je više puta prišlo i smirenim tonom ga zamolilo da se utiša, ali on je urlao sve jače.

Prisutne su nadgledali i kriminalistički inspektori u civilu, koji su tražili eventualno bezbednosno interesantne osobe koje bi mogle da im pomognu u rasvetljavanju Šušinog ubistva.

Sveštenik je održao opelo u 13.30 sati, a nakon toga je tužna povorka krenula ka Milanovoj večnoj kući. Na čelu kolone bio je Šušin mlađi brat sa krstom u rukama.

Milan Šuša

Alo/Dejan Briza

 

Beskućnik je i tada glasno dobacivao, a dve uplakane devojke sa čela kolone su uglas zavapile: „Terajte ga, Milan ni ovde nema mira“. Tada su ga dva mladića pojurila i on je otišao sa groblja. Tek tada je na sahrani zavladao mir.

Povorku su pratila dva muzičara sa violinom i gitarom, svirajući tužne melodije, a tokom ukopa Milanovog sanduka u raku zasvirali su melodiju iz kultnog filma „Kum“.

Niko od prisutnih prijatelja i rođaka nije smogao snage da održi oproštajni govor, a Šušina udovica je sve vreme gledala u njegov sanduk brišući suze.

Milan Šuša likvidiran je 17. februara oko 10 sati, na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu, ispred porodične kuće.

Milan Šuša

Alo/Dejan Briza

 

Kako se vidi na snimku sa nadzornih kamere, njemu je ubica sa sunčanim naočarama i hirurškom maskom prišao dok je zatvarao kapiju i ispalio u njega nekoliko metaka, a onda pobegao. Milan je podlegao povredama na licu mesta.

Kako smo ranije pisali, Milan Šuša je likvidiran svega dva meseca nakon izlaska iz zatvora u kojem je bio oko 11 godina zbog pokušaja ubistva.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading