Stefan Savić
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje, sat vremena posle ponoći, kada ga je napadač nakon svađe i tuče ubo nožem u pazuh. Savića je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je od zadobijene povrede ubrzo preminuo. Stravičan zločin dogodio se ispred jednog poznatog beogradskog lokala na Dorćolu, u kojem je bila žurka. 

Jedan od očevidaca ostavio je komentar na Instagram stranici Serbia live.

On je naveo da su napad na Stefana, navodno, gledali mnogi, ali da niko nije hteo da pomogne.

- Samo da znate da smo mnogi gledali kako su ubili Stefana, jer su oni svi izleteli iz kluba u Dobračinoj, a niko nije hteo ni da mrdne od obezbeđenja. Svi su ih znali, jer su ih pustili unutra čak i kada se vratio napadač krvav, nisu hteli Hitnu da zovu... Žurka se najnormalnije nastavila iako je dečko umirao na trotoaru - napisao je, verovatno jedan od očevidaca u svojoj poruci.

stori

Foto: Prinstcreen

 

Prema njegovim rečima, navodno oni koji su pokušali da pomognu Stefanu koji je krvario na trotoaru, tražili su i drugu pomoć, ali je nisu dobili. 

Kako je Alo! ranije pisao, Stefan je u pomenutom klubu, koji je ujedno i restoran, radio kao obezbeđenje, a kobne večeri bio je u smeni. 

Pred kraj radnog vremena dobio je poziv od napadača da izađe napolje i tada je došlo do svađe i ubistva, a Stefanov drug S.M. je ranjen u istom sukobu, dok je pokušavao da odbrani sportistu. On se oporavlja u Urgnetnom centru, dok je Savić podlegao povredama iste večeri.

Policija intezivno radi na rešavanju ovog slučaju. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading