Novi sad
Foto: Alo/Alo

Stravično! Novi Sad i Srbija šokirani su posle stravičnog zločina u tom gradu, kada su mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade! Pre toga su kako se sumnja, ubili svoja dva sina!

Kako se sumnja, dečaci su ubijeni u stravičnom sektaškom ritualu i navodno su otrovani.

- Sumnja se da su roditelji najpre u stravičnom ritualu otrovali svoju rođenu decu, a zatim se uputili na drugi kraj Novog Sada i bacili se sa zgrade držeći se za ruke - navodi izvor blizak istrazi.

Kako su kazali stanari zgrade za medije, oni su i dalje u šoku nakon jezive tragedije, a kako tvrde, nastradali mladić i devojka nisu živeli u njihovoj zgradi u Bulevaru Cara Dušana broj 7 sa koje su, kako se sumnja, zajedno skočili u smrt.

novi sad

Alo

 

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešava, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke kako leže na betonu. Kada se pribrao nakon šoka, pozvao je policiju - ispričale su komšije za beogradske medije.

Da cela priča bude još tužnija, pre nego što će izvršiti samoubistvo, mladić i devojka, prema svemu sudeći, bili su odlučni i ništa nije moglo promeniti njihov plan. Oni su razbili staklena vrata koja sa 16. sprata vode na 17. sprat, izašli su na krov,  a onda preskočili ivični zid krova visok skoro jedan i po metar. Tada su se bacili na pločnik koji se nalazi ispred zgrade.

- Oni uopšte nisu bili naši stanari, oni su izgleda provalili vrata gore na krovu, jer je obijeno - kaže jedna od komšinica za Alo!.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading