Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Piše: Slađana Stepanović

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je prekjuče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece. Pre nekoliko minuta u dvorištu kuće u kojoj se odigrao zločin došao je podstanar iz istog dvorišta koji je živeo u kući pored, kod istog stanodavca sa mladom ženom i bebom od tri meseca. On je ušao u dvorište obučen sav u crnu garderobu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, on je ušao u dvorište, kratko se zadržao i otišao. Na pitanje novinara, da li ima neki komentar, povodom ove tragedije on je kazao:

- Nemam komentar, razumite me molim vas. Ja imam dete od tri meseca, ne znam šta da vam kažem - kratko je poručio rođak suzdržavajući se da ne zaplače.

Komšinica koja je videla mladića koji ulazi u dvorište rekla je:

- Kako da mu ne bude teško, kada je bio samo na par metara od mrtve dece, a nije mogao da im pomogne - kaže komšinica.

On se isto veče, kada su našli tela, sa suprugom spakovao i otišao kod komšije koji je udaljen dve kuće od mesta gde se zbila tragedija.

Podsetimo, bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“.

Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.  Sutradan, u večernjim satima nakon što je policija obila njihov stan zatekla je dva tela dečaka starosti jedne i tri godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading