Sahrana
Foto: Alo/Foto: Alo/Mihajlo Žilović

Lav Petrović Suvajdžić (25), koji je zajedno sa suprugom 1. marta skočio sa solitera u novosadskom naselju Liman, a prethodno s njom navodno usmrtio svoje dvoje dece Erosa i Ahosa (3 i 1), sahranjen je u porodičnoj grobnici u Beogradu. Kako Alo! saznaje od izvora bliskom slučaju, on je položen u grob da počiva s ostacima troje svojih rođaka.

U slučaju da se sahrana organizuje na grobnom mestu u kome ima ostataka predaka, procedura je sledeća.

- Pre nego što će biti organizovana sahrana iz grobnice su morala da budu ekshumirana tela njegovih rođaka R. D., R. P. i G. D. Sakupljene su kosti i stavljene u jednu kesu. Onda su zatrpane slojem zemlje, a preko je stavljen Lavov kovčeg. U ovakvim slučajevima, pravo na ukop na ovom groblju ima samo bliža familija. To znači da je neko od njegovih rođaka sahranjen tu, pa je on po toj liniji dobio parcelu na groblju - kaže naš izvor.

Martina sahranjena s ubijenom decom

Martina P. S. sahranjena je 6. marta u Bačkom Petrovcu u istom grobu s decom koju je ubila sa suprugom Lavom. Njenoj sahrani prisustvovali su prijatelji, ali i njeni roditelji s drugo dvoje dece. Oni su u tišini gledali u sanduk i neprekidno su odmahivali glavama, pokazujući da se ne mire sa surovom istinom da je njihova ćerka ubila rođenu decu. U raku je prvo položeno Martinino telo, a za njom i dva mala bela sanduka.

 

Kako objašnjava naš sagovornik, Novo groblje je zatvorenog tipa, a na njemu se ne može više zakupiti parcela.

- Na ovom groblju mogu se sahraniti samo oni koji već imaju nekoga tu ili žive na toj opštini. U slučaju da je pokojnik iz ove opštine a nema grobno mesto, ukoliko se utvrdi da ima pokopane rođake na našem groblju, onda stiče pravo da i on bude tu sahranjen. Naravno, uz saglasnost familije - kaže izvor blizak slučaju. Lav je, kako smo pisali prethodnih dana, pokopan razdvojeno od supruge i dece. Na mestu njegove večne kuće nema nikakvog obeležja. Ni cveta, krsta, niti bilo čega što bi ostavilo neki trag o njemu. Na njegovu sahranu došao je samo njegov deka, koji novinarima nije hteo da se predstavi. On je tada, na pitanje našeg reportera koga Lav još ima od bliže familije, kratko poručio:

- Lav ima sestru, dobro sam ga poznavao. On nije iz Vranja, kao što mediji pišu, već iz Vojvodine. Nikad ne bismo mogli da pomislimo da je bio ovakav. Ali šta se zaista desilo, utvrdiće samo nadležni.

Kako saznajemo od izvora bliskog slučaju, on je i platio sahranu.

- Deka ga je sahranio, jer niko nije želeo, on je nosilac grobnice, ali i inicijator da se tu sahrani - objašnjava naš izvor.

 Sumnja se da su supružnici usmrtili sinove pod uticajem okultizma, a u kući u kojoj su živeli na zidovima su pronađeni simboli iz staroegipatske mitologije.

 

Lav decu nije vodio lekaru

Kako je ispričao poznanik oca ubice, Lav je uvek verovao i plasirao teorije zavere, a decu nikada nije lečio.

- Nije vodio decu lekaru. Nije vodio ni prvo, a potom ni drugo dete lekaru ni kada je trebalo, a ni on ni supruga nisu išli doktoru - rekao je za beogradske medije Lavov poznanik.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading