Požega
Foto: Alo/Foto: RINA/Printskrin

Polomila mu lobanju i izbola ga! Sanela S. (45) iz sela Prijanovići kod Požege u sredu uveče nožem je ubila supruga Miroslava S. (55) u porodičnoj kući u kojoj su živeli. Sanela je nesrećnog čoveka godinama zlostavljala, a prema rečima meštana, to je učinila jer joj suprug nije dao novac za rakiju!

Kako saznajemo, zločinu je kumovao alkohol, jer ga je navodno osumnjičena za ubistvo konzumirala u velikim količinama.

Nesrećni Miroslav S., kako tvrdi izvor blizak istrazi, podlegao je povredama, nakon što ga je supruga udarala tiganjem ili tanjirom u glavu, a potom je uzela kuhinjski nož i izbola ga u predelu grudi. Utvrđeno je da je žrtva imala dvostruki prelom lobanje.

- Ona je po dolasku policije rekla da se Miroslav sam ubio i pravdala se da ona nije kriva, a na licu mesta zatečeno je i dosta mačaka koje su lizale krv ubijenog - otkriva za Alo! izvor blizak slučaju.

Komšije kažu da brak između supružnika nije bio idiličan, iako se tako činilo na mrežama.

- Ona je Miroslava stalno zlostavljala. Od kada se udala za njega pre tri godine uvek je bilo problema. Imala je tri braka iza sebe i petoro dece. Miroslav nije smeo slovo da joj kaže, uvek je sve moralo da bude po njenom. Prešla je da živi kod njega i stalno mu je komandovala. Nije imala granicu. Tukla ga je, palila mu stvari, kinjila ga - otpočinje priču za Alo! rođaka ubijenog muškarca. Kako kaže, pre nego što će se desiti tragedija Sanela je poslala muža u selo da pozajmi pare da bi joj kupio alkohol.

- On je preksinoć izašao iz kuće i otišao u selo kod komšija da mu pozajme novac. Niko se nije odazvao njegovoj molbi i vratio se bez para. Sanela je tada pobesnela i nasrnula na muža, sigurno je bila pijana - rekla je rođaka za Alo! i dodala:

- Kada je Miroslav prodao ovce i kupio auto, Sanela je pobesnela što joj nije dao te pare, u besu je zapalila štalu. Osim toga, kada bi se nacvrcala, uzela bi njegove stvari i palila. Jednom je morao da mučenik ode na posao u decembru u kratkim rukavima. Kolege su bile u šoku kada su ga videle takvog. Tada im je ispričao šta se desilo, i rekao da nije imao para da odmah kupi jaknu - zaključuje naša sagovornica.

Meštani sela u kome se odigrao krvavi pir za pokojnog Miroslava imaju samo reči hvale.

- On je bio dobar čovek, pošten i radan, ali i sirotan. Rano je ostao bez roditelja, borio se kroz život i evo kako je završio. Ona je imala brakove i decu pre njega. Nasilna je bila, nije joj mogao ništa i evo kako je sve tragično završilo. Svi smo u šoku - rekao je za RINA jedan od meštana sela Prijanovići. Supružnici su zajedno radili u fabrici za preradu voća „Budimka“.

Nakon što je izvršila zločin, Sanela je uhapšena. Određeno joj je zadržavanje i tereti se za krivično delo ubistvo.

- U policiji se ponašala čudno, moguće da je bila pijana. Verovatno je došlo do svađe, a ona je rekla da ga je gađala, pa da nije, pa onda da ga je ubola nožem. Davala je neodređene izjave. Miroslav je imao povredu na glavi i ubodnu ranu na grudima, od koje je preminuo - rekao je izvor blizak istrazi. Utvrđuje su detalji tragedije.

 

Nije bilo prijava nasilja

Kako su nam saopštili iz Centra za socijalni rad, nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

- Mi nemamo saznanja da je žrtva prijavljivala nasilje. Direktor je na odmoru, pa vam on to jedino može zvanično saopštiti - rekla je zaposlena u Centru.

Ubila muža pred decom

Pre dva meseca u porodičnoj kući u blizini Čajetine, Mirjana L. (37) nožem je usmrtila supruga Ratka L. (48) u selu Jevremovići. Kako je tada ispričao izvor blizak istrazi, ubistvu je prethodila svađa.

- Nakon svađe, Mirjana je u predelu grudi zarila Ratku nož, najverovatnije u predelu srca. On je preminuo na licu mesta - rekao je izvor blizak slučaju. Mirjana i pokojni Ratko imaju petoro dece, a sumnja se da se ubistvo dogodilo naočigled dvoje dece. Jedno od dece je istrčalo i pozvalo rođake koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali je Ratko već preminuo - pričao je izvor tada.

 

"Tuci me, samo nemoj da me ostaviš u životu"

Rođaka pokojnog Miroslava opisala je neobičnu i jezivu situaciju, kada joj se nesrećni muškarac požalio da ga Sanela zlostavlja.

- On je trpeo stravično nasilje i stalno joj govorio: „Ako hoćeš, tuci me, samo nemoj da me ostaviš“ - rekla je rođaka za Alo!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mario Šarafciger

15.03.2024 10:42

Što bi mi Srbi rekli na čistom srpskom jeziku , cintiram , " pored tolikog Femicida sad i Kurocid "