deponija
Foto: Alo/Vladimir Marković

Ovu informaciju otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

- Mi smo jutros prvi objavili šta se dešava i šta se sprema, da je pronađen automobil sa tragovima krvi. Do prve naznake da je ovo moglo da se desi došlo se forenzickom analizom automobila. Svi automobili koji su primećeni na kamerama kod Banjskog polja su oduzeti i na njima je uradena forenzička analiza. Među njima je bio i ovaj službeni auto Vodovoda. Radnici koji su ga vozili neprilagodenom brzinom udarili su devojcicu. Naleteli su na nju pri punoj brzini i ubili na licu mesta. Umesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponije. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila primećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi - kazao je Vučićević.

Kako je otkrio, na prvi pogled nikakva krv nije pronađena.

- Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako desilo. Ove ubice su se u više navrata vraćali do te deponije i dodatno zatrpavali telo devojčice. Grozan zločin, sa predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najverovatnije pripada Danki, radnici su uhapšeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvek nećka. Oni će biti najstrožije kažnjeni - rekao je Vučićević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Dada

04.04.2024 11:16

A kako se dete našlo na putu gde ima saobraćaja. Majka gledala u nebesa umesto da vodi računa o detetu. Ovo je upozorenje za sve roditelje da im dete uvek bude na oku, da budu pažljivi jer deca su nemirna, za cas mogu da izlete na ulicu.

Zoran

04.04.2024 12:14

Nema sudjenja odma vešanje naopacke dok neumru