danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Piše: Ž. Zvezdanov - S. Lolić

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili je davljenjem. Posle toga su dete bacili na deponiju, a sumnja se da su zatim telo prebacili na drugu lokaciju.

Takođe, uhapšeni su i Dragijevićevi otac Rade i njegov brat Dalibor, koji je ubrzo preminuo. Kako je Alo! ranije pisao, sumnja se da je telo nesrećne Danke, prenošeno više puta na različite lokacije, a čak se navodilo da je telo sklonjeno van Bora, međutim, ne postoje zvanične informacije povodom tih sumnji.

Zadavio dete, pa se veselio?

Jedna od meštanki ranije je ispričala za Alo! da je Dejan Dragijević, nakon što je, kako se sumnja, zadavio dete, otišao kod prijatelja na roštilj. Prema njenim rečima, njemu i njegovom bratu pridružili su se i roditelji.

- To veče prvo je kod tog prijatelja iz Zlota došao Dejan Dragijević, bio je tu s bratom Daliborom. Oni su roštiljali, pevali, veselili se kao da se ništa ne dešava. Niko sada ne može da poveruje da se tako raduje čovek koji je zadavio dete. Kao da se ništa nije desilo. Dođoše posle i Svetlana i Rade, oni su tu bili do 10 uveče, a onda su otišli kući. Dok devojčicu traže, oni slave, to je nešto što posle svega niko ne može ni da zamisli, a desilo se. Kakvi su to monstrumi - kazala je meštanka Zlota.

 

Meštani su, otkako je nestala Danka, uznemireni, a za članove porodice Dragijević nemaju naročito lepe reči. Kažu da su godinama zazirali od njih, a da se naročito isticao jedan član porodice.

- Dejan i Dalibor i njihov otac Rade su zapravo bili veliki neradnici. Braća su tek poslednje dve-tri godine radili u Vodovodu, a pre toga su sa ocem išli po kraju i odrađivali neke fizičke poslove. Sve što bi zaradili odmah bi i popili. Vukli su se gde su stigli. Bili su za izbegavanje. Gotovo da smo se plašili - kaže za Alo! jedna od meštanki Zlota, poznanica porodice koja je želela da ostane anonimna.

- Svi su bili problematični, čak je i Dejanov i Daliborov deda Jovan, a Radetov otac jurio ljude sa srpom. Jednom komšiji je želeo da uzme njivu, ni manje ni više, jer je tako hteo. Kada se čovek usprotivio, Jovan ga je jurio sa srpom. Taj slučaj je završio čak na sudu  -  ispričala je naša sagovornica za Alo! dodavši da je tragično to što je detalje u vezi s telom male devojčice Dalibor odneo u grob.

- Sumnja se da su osumnjičeni telo bacili na deponiju, a da su zatim devojčicu prebacili na drugu nepoznatu lokaciju. Misli se da je tu noć kada je uhapšen Dejan Dragijević, njegov brat u panici bez znanja brata prebacio telo na neku treću lokaciju! Ovu sumnju je podgrejalo i ponašanje osumnjičenih i brojne nelogičnosti u njihovim iskazima povodom lokacije gde se nalazi telo. Proverava se da li je Dejan uopšte znao da je telo prebačeno na treću lokaciju, a da je to na sebe preuzeo njegov brat Dalibor - navodio je ranije izvor blizak istrazi za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Ime

20.04.2024 10:38

Hoće li ubice brata osumnjičenog odgovarati za zločin?