alibunar
Foto: Printscreen/Printscreen/ Društvene mreže

Svirepo ubistvo prema policijskom saopštenju dogodilo se u periodu između 27. i 29. aprila u  Alibunaru.

Naime, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu stigla je vest o sprovođenju detaljne istrage ubistva u ovom mestu, jer, kako piše u saopštenju, ubistvo se dogodilo "neutvrđenog dana u periodu od 27.4.2024. do 29.4.2024. godine". 

Kako saznajemo, Dragan je sa nevenčanom suprugom Draganom, koja je, prema rečima komšija bila u drugom stanju, živeo u kući u Alibunaru, neretko je tu dolazio da prenoći i njegov otac, koji je uglavnom vreme provodio u kolibi u čijoj je okolini čuvao ovce.

 Ubistvo se dogodilo  u kući u kojoj su živeli nevenčani supružnici, Dragan B. je šakama stegao za vrat nevenčanu suprugu Draganu S. nakon čega je ona ubrzo preminula.

Uprkos tvrdnji komšija da je ubijena žena bila trudna, izvori  iz tužilaštva i policije tvrde da ta informacija nije tačna, te i da to nije utvrđeno obdukcijom.

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodici za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do 15 godina.

Dragan je inače, već ranije bio oženjen, godinama je živeo sa prvom suprugom, međutim, zbog čestih maltretiranja, prva supruga ga je napustila.

- Prva žena je pobegla od njega, nije verovatno mogla da izdrži sve to, tukao je i nju i decu, a skoro se ponovo oženio, tačnije doveo je Draganu koju je na kraju i ubio - rekla je za Kurir Draganova komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Kako  je ona dalje ispričala, Dragan je bio oduvek problematičan, komšije su imale problema od momenta kada se doselio u Alibunar.

- Dragan se doselio u Alibunar pre nekih pet godina, pre toga ovo mesto je bilo mirno, ali kada je došao u ovu kuću, večito su ga svi viđali pijanog, umeo je da ukrade. Pre neku godinu je komšiji redovno krao naftu, čovek nije znao šta da radi jer nije znao ko je, iako smo svi sumnjali, sve dok Dragan sam nije priznao - ispričala je  sagovornica kurira.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading