novi sad
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen, ilustacija

Devetnaestogodišnji mladić nastradao je juče u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ašanje, a kako saznaje Kurir, on je zbog neprilagođene brzine udario u betonski krst postavljen na kružnom toku na jednoj raskrsnici.

Prema rečima komšija nastradalog mladića, on je u trenutku nesreće vozio brže od 200 kilometara na sat.

- Rečeno nam je da je jurio preko 200, što ne liči na njega. Bio je dečak za primer. Sad se priča da je možda namerno to uradio, ali ne treba donositi nikakve zaključke dok se sve ne utvrdi - kaže jedan komšija iz sela Donji Tovarnik i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- On je živeo sa ocem i dedom koji su vredni ljudi, predani porodici, majka mu je otišla kad je imao tek nekoliko godina. Ima i stariju sestru koja je udata i ne stanuje više sa njima, ali uvek su delovali srećno.

Kako kaže, mladić je umeo da vozi malo brže po selu, ali nikada nije nikoga ugrozio.

- Oni su poštena porodica, a on je bio divan. Imali su, nažalost, još jednu tragediju u porodici, kada se njegov stric utopio pre nekoliko godina. Tuga... Svi smo jako potreseni ovim - kaže ovaj komšija.

Meštani ovog sela kažu da pamte još tragedija i nezgoda na kružnom toku Preka Kaldrma gde je juče poginu ovaj mladić, ali da je, ukoliko se vozi prilagođenom brzinom i po propisima, sasvim bezbedno.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading