PRETRESI U CRNOJ GORI Policajci sa fantomkama ušli kod  braće Šarić
Foto: Alo.rs

 

- Policajci sa fantomkama na glavi ušli su u zgradu u kojoj se nalazi i poznata diskoteka Municipium oko 6,30 časova - pišu Vijesti i navode da su prolaznici koji su se zatekli na tom mestu izjavili da su ispred diskoteke bila parkirana dva policijska kombi vozila i jedno terensko vozilo.

Već posle 9 časova ispred objekta nije bilo policijskih vozila, niti policije.

Podsećanja radi, 2022. godine Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Darka Šarića i 14 njegovih saradnika, a među kojima su i njegov brat Duško, advokat Dejan Lazarević kao i trojica pripadnika MUP-a.

Inače, Darku Šariću se sudi za pokušaj diskreditacije i planiranje ubistva svedoka saradnika u drugom postupku Nebojše Joksovića, a njegov brat Duško Šarić dobrovoljno se predao u januaru i nedavno je iz pritvora prebačen u kućni pritvor s nanogicom, kada je sud prihvatio predlog odbrane da mu se omogući da boravi u kućnom pritvoru s nanogicom, a kao garancija da će se redovno odazivati na sve sudske pozive, stavljena je i hipoteka na kuću njegovog prijatelja u vrednosti od 800.000 evra.

 

 

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading