Pobegao iz tužilaštva
Foto: Printscreen/Foto: RINA
 

Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak 7. jun u 14,00 časova na Kraljevom trgu.

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanju u okviru MUP-a Republike Srbije. Ove godine očekuje se više od 1500 učesnika koji će se takmičiti u 11 disciplina, a sastavni deo događaja je vožnja meandrima Uvca, poseta Stopića pećini i Gostiljskim vodopadima koji će biti organizovani u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a, i države, što svakako privlači veliku medijsku pažnju.

Svoje prisustvo najavio je i Ministar unutrašnjih poslova gospodin Ivica Dačić, a kao i prethodinih godina očekujemo prisustvo predsednika opštine Čajetina gospodina Milana Stamatovića. Prisutni će biti i predstavnici Sindikata bugarske, slovenačke, crnogosrske, hrvatske, makedonske policije, policije Republike Srpske i policije BIH kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Zlatiborac i Pivara „Hajneken“, Kraljeva voda, restoran „Flamingo“ Beograd, Knjaz Miloš, Ledena golijska, Štamparija Nikitović, Plej bend, Pavlovića bend, MTS i mnogi drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading