lana z.
Foto: Alo/Privatna arhiva

Ceo Bor oplakuje tinejdžerku koja je stradala u nedelju! Lana Z. (18) poginula je na putu između Banjskog polja i Bora kada je iznenada prešla u suprotnu traku i sudarila se s autobusom. Nesrećna devojka podlegla je povredama četiri sata nakon nesreće u borskoj bolnici, gde je iskrvarila nasmrt. Prema rečima poznanika, kobnog dana devojka je bila na grobu svog oca, koji je pre tri godine takođe poginuo u nesreći!

Kako smo ranije pisali, sa njom je u automobilu bilo još četvoro tinejdžera, od kojih je dvoje teško povređeno.

Da teška sudbina prati ovu tinejdžerku od detinjstva, govori i to da je pre tri godine ostala bez oca.

- Tata joj je umro pre tri godine. To dete je tog dana, pre sudara, provelo na grobu svog oca. Nije mogla da prihvati tatinu smrt - napisala je u jednom komentaru na Fejsbuku poznanica Lanine porodice, dok su drugi izražavali saučešće ožalošćenoj majci.

bor

Bor 030

 

Očajna porodica zakazala je sahranu lepe Boranke za sredu na Novom groblju, a na njenoj umrlici ispisane su potresne reči.

„Lana nas je iznenada napustila u cvetu mladosti i 2. juna otputovala s anđelima. Ispraćaj naše voljene Lane na večni počinak obaviće se 5. juna“, piše na umrlici, kojom je oblepljen ceo Bor. U potpisu stoje ožalošćeni majka i sestra, dečko Nikola i mnogobrojna rodbina.

Kako smo saznajemo, lekari Opšte bolnice uložili su nadljudske napore da spasu život tinejdžerke, koja je pre mesec dana postala punoletna.

- Pacijentkinja je zadobila višestruke prelome i doktori su pokušavali da je stabilizuju kako bi je poslali na dalje lečenje u Beograd. Međutim, izgubila je previše krvi i reanimacija je bila bezuspešna. To je sve trajalo oko četiri sata, a obdukcija je rađena juče - potvrdili su za Alo! iz bolnice.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading