Mirijevo
Foto: Alo/Foto: Đorđe Milošević

Nesrećna žena je bila nepokretna, a sin je vodio računa o njoj. Sumnja se da je D. K. preminuo prvi, a majka za njim jer nije mogla da brine sama o sebi.

Majku i sina komšije nisu videle nekoliko dana, a pošto su živeli u prizemlju dosta stanara je osećalo neprijatan miris iz stana.

Obaveštenje MUP čiji su pripadnici došli i obili stan. Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je obavio uviđaj i naložio obdukciju i toksikološke analize.

Tela, na kojima nisu uočeni tragovi nasilne smrti, poslata su na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti. Sumnja se da  oni preminuli pre oko 10 dana do dve nedelje.

- Tragova nasilje nema. Vrata stana su iznutra bila zaključana a ključ je bio u bravi. Iako na prvi pogled sve ukazuje da je prvo preminuo sin a potom i majka koja je zbog svog zdravstvenog stanja bila u krevetu ništa se ne prepušta slučaju. Iako indicije ukazuju da je muškarac umro od srčanog udara  a potom i žena par dana za njim, čeka se toksikologaja - rekao je izvor.

Prema njegovim navodima tužno je što svi u zgradi hvale preminulu majku i sina a niko prema dosadašnjim prikupljenim podacima se nije zabrinuo što ih oko dve nedelje nije video i stanari su reagovali kada je neprijatni miris iz njihovog stana počeo baš da štipa za oči - rekao je izvor. 

Komšije su u šoku i ne kriju tugu zbog tragedije koja se dogodila. Svi imaju samo reči hvale za preminulog sina i njegovu majku.

- To su bili divni ljudi. Komšija je prodavao jaja na pijaci i čuvao nepokretnu majku - navela je mlađa komšinica iz zgrade.

- Njega smo često viđali, mnogo nam je žao - dodaju ostale komšije koje su zatečene smrću majke i sina.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading