TUKLI I ŠUTIRALI DETE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Ekipa poznatog piromana izvršila novi napad u Kaluđerici
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Rođaci poznatog beogradskog piromana (ime poznato redakciji) koji se nalazi u zatvoru ne prestaju s maltretiranjem građana Kaluđerice! Kako smo pisali, ova ekipa uhapšena je u februaru nakon što su pretukli mladića (17), a potom su se svetili njegovom ocu. Međutim, nasilnici su i prethodnog vikenda u dvorištu jedne osnovne škole u Kaluđerici brutalno pretukli tinejdžera (14)!

Kako se sumnja, tinejdžera su pretukli rođaci piromana, koji je iza rešetaka zbog niza incidenata koje je počinio u prethodnom periodu. Prema rečima našeg sagovornika, napadnuti tinejdžer, star svega 14 godina, bio je u društvu drugarica u školskom dvorištu. U tom trenutku prišla su dvojica mladića, od kojih je jedan član ekipe poznatog piromana, ali i njegov rođak.

- Prišli su tom tinejdžeru i pitali ga da li voli žensko društvo, a potom ga je rođak piromana izudarao pesnicom u glavu. Nakon što je tinejdžer pao, nasilnik i njegov drug su počeli dete da šutiraju uz psovke. Veću tragediju sprečile su devojčice koje su dozivale pomoć i vikale na nasilnike da im ostave druga na miru - rekao je izvor blizak slučaju za Alo!

Slučaj je prijavljen policiji, koja je reagovala te je privela na informativni razgovor nasilnike. Kako saznajemo, rođak piromana krivicu za napad na tinejdžera iz školskog dvorišta prebacuje na svog druga, koji se s njim nalazio u trenutku napada.

- Nasilnik je rekao da čak nije ni učestvovao u napadu. Policija traga za svedocima tog brutalnog napada na maloletnika - navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, privedeni nasilnik je inače trenirao boks, a tada je izazvao još jedan incident.

- Taj mladić je trenirao boks u jednom renomiranom klubu koji vodi legenda jugoslovenskog boksa. Ta legenda ima svoja pravila, da boks ne mogu da treniraju osobe koje iza sebe imaju kriminalnu prošlost. Kako je taj mladić ranije zbog nekih napada bio privođen i nalazio se u pritvoru, bokserska legenda mu se zahvalila na dosadašnjem treningu i saradnji - objašnjava naš izvor.

- Posle nekog vremena bahati mladić je poznatom bokserskom treneru izbušio gume. Trener slučaj nije prijavio policiji, ali je poslao poruku dojučerašnjem učeniku u kojoj mu se zahvalio što mu je probušio sve četiri gume. Nedugo nakon toga, treneru je stiglo pismo odgovora, sa salvama uvreda upućenih na njegovu adresu - rekao je izvor blizak slučaju za Alo!

Podsetimo, grupa bliska piromanu polupala je auto ocu mladića koga su prebili u februaru, a, prema rečima našeg sagovornika, terorišu i druge mlade u tom beogradskom naselju!

Kako navodi izvor za list Alo!, na meti ove grupe našli su se mnogi tinejdžeri koji odbijaju da izvršavaju za njih, kako se sumnja, razne kriminalne radnje.

Iako su pripadnici ove grupe, inače, rođaci poznatog piromana iz Kaluđerice koji se nalazi iza rešetaka, uhapšeni u februaru ove godine, oni su posle nekog vremena nastavili po starom sa svojim terorom.

Kako smo ranije pisali, ova ekipa se sumnjiči da je u noći između 9. i 10. februara nanela ozbiljne povrede tinejdžeru starom svega 17 godina, zbog čega je otac bio primoran da sve prijavi policiji.

- Povod za napad na maloletnika je bio navodno samo pogled. Meštani tvrde da je „pogled“ uglavnom i bio dovoljan, a na listi ovih bandi se našlo desetak tinejdžera. Mnogi iz straha napade nisu ni prijavili, osim tog tinejdžera, odnosno njegove porodice. Po hapšenju jedan od napadača ostao je u istražnom zatvoru, dok su njegov sin i mlađi rođak pušteni da se brane sa slobode. Oni su nažalost nastavili sa terorom - navodi izvor blizak istrazi. 

Prema rečima našeg sagovornika, dečak i njegova porodica sada trpe stravične pritiske od ove ekipe kako bi povukli svoju prijavu ili promenili izjave koje su dali u policiji. - Tinejdžer i njegova porodica najpre su dobili preko poznanika poruku da povuku prijave protiv te ekipe. U poruci se navodilo „da je za sve najbolje da se prijava povuče i zaboravi na nesporazum“. Kako to nije urodilo plodom, usledili su napadi na imovinu, odnosno na njihov automobil. Pod okriljem mraka njima je neko polomio stakla i retrovizore na vozilu. Slučaj je prijavljen policiji, koja prikuplja dokaze - objašnjava naš sagovornik.

Prema rečima izvora, protiv ove ekipe stigla je još jedna prijava, ali od roditelja drugog maloletnika.

- Roditelji su prijavili da su pripadnici ove ekipe najpre pokušali da vrbuju njihovog sina da žitelju naselja razlupa automobil, međutim, kako je on to odbio, usledile su pretnje. Govorili su mu da mora za njih da obavi prljavi posao bez nadoknade ili će u protivnom i on da im se nađe na meti. Po prijavi policiji, jedan od pripadnika ekipe je uhapšen i nakratko je boravio u istražnom zatvoru - objašnjava naš izvor.

Kako se navodi, po njegovom izlasku usledila je u Kaluđerici serija napada na mnogobrojne maloletnike, ali i imovinu meštana. Uništavali su kuće, ali i automobile.

- Iako je postojala sumnja ko stoji iza tih napada, žrtve su odbijali da direktno upere prstom u bilo koga. Međutim, istraga je nastavljena, te se došlo do posrednih dokaza. Utvrđeno je da se pritisci na svedoke, a i napadi na tinejdžere koje ne žele da rade za ekipu pojačavaju nakon njihove posete Zabeli u kojoj se nalazi poznati piroman. Sumnja se da im piroman direktno daje instrukcije šta i kako da rade, i koga da napadaju - naveo je naš izvor.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading